Aktuelle saker

• mmhr-frontpage MOOC - åpent kurs om massemigrasjon 6. sep. 2017 11:06

Skaff deg bedre innsikt i etiske og juridiske spørsmål knyttet til den største flyktningkrisen siden 2. verdenskrig!

Meld deg på åpent kurs – MOOC – om massemigrasjon. Kurset begynner 18. september.

• kjerlo_nettsak Kongens gullmedalje til Kjersti Lohne 28. aug. 2017 11:20

Som første kriminolog mottar Kjersti Lohne Hans Majestet Kongens gullmedalje.

• uio-2-nett UiO mellom Nordens mest synlege universitet på nett 8. aug. 2017 11:12

Universitetet i Oslo er på tredjeplass i Norden over dei universiteta som er mest synlege på nettet. Det viser julirangeringa frå Webometrics over dei universiteta i verda som har mest mogleg av den samla vitskaplege produksjonen tilgjengeleg på nettet.

• universitetsplassen-660 Økte poengkrav til studier ved Universitetet i Oslo 19. juli 2017 11:01

Det blir vanskeligere å få plass på enda flere studier ved hovedstadsuniversitetet.