print logo

Aktuelle saker

• Bygninger på Blindern er avsperret 5. aug. 2015 10:08

Ifølge en melding fra UiO er flere bygninger på Blindern avsperret. En vekter ble i natt skutt, og bombelignende gjenstander er funnet. Studenter og ansatte ved sentrumsbygningene er ikke berørt og kan forholde seg som normalt, i henhold til meldingen.

• Vanskeligere å komme inn på rettsstudiet 17. jul. 2015 15:56

Jusstudiet i Oslo er blant de mest populære blant søkerne, og ved årets opptak ligger listen høyere enn i fjor for de som ønsket å starte på studiet.

• eirik-bjorge-200 H.M. Kongens gullmedalje til Eirik Bjørge 29. jun. 2015 10:55

Ph.d.-kandidat Eirik Bjørge er tildelt H.M. Kongens gullmedalje for avhandlinga si om dynamisk tolking av traktatar.

• juristmaallaget_graver_450 Målpris for offisiell utgåve av Grunnlova på nynorsk 4. jun. 2015 13:29

Utvalet som la fram forslag til nye grunnlovstekstar i 2014 er tildelt målprisen frå Juristmållaget for sitt arbeid med å laga ei offisiell utgåve av Grunnlova på nynorsk.

Utvalet vart leia av Hans Petter Graver som er dekan ved Det juridiske fakultet.