Aktuelle saker

• Fra jusstudent til ideskaper 16. jun. 2016 11:15

Anna Marina Moland har tatt sitt første steg mot å bli en gründer. UiO mener den tidligere jusstudenten har en idé med forretningspotensial, og har hjulpet henne med å søke pengestøtte fra Forskningsrådet.

• vinnerne UiO-studenter med seier i nordisk konkurranse 15. jun. 2016 13:58

Gode nyheter i eposten i går: Prosedyrelaget «Club Schjødt» vant den nordiske prosedyrekonkurransen i menneskerettigheter i 2016. Vinnerlaget består av seks studenter fra Det juridiske fakultet.

• tabasson-fanaian-2-nett JUS-eining først med praksisplass for flyktningar 20. mai. 2016 14:42

Tabassom Fanaian er den første flyktningen som har fått plass på akademisk praksis ved UiO. Praksisplassen er ved PluriCourts – Senter for forsking om legitimiteten til internasjonale domstolar.

• dag-oddrun-2-350 JUS blir grønnere 18. mai. 2016 22:18

Innen utgangen av mai vil fakultetets studenter og ansatte bidra til et mer miljøvennlig universitet: da vil kildesortering være innført i bygningene i sentrum.