Aktuelle saker

• michalsen-og-elster-jus-3-copy Juristene forbereder seg til UiO:Livsvitenskap 20. des. 2017 14:18

Juristene er selvsagte deltakere i UiOs største satsing noensinne: – Det blir ikke god livsvitenskap hvis vi bare tenker matnat og medisin, påpeker dekan Dag Michalsen.

• dagmi-press-507 På vei mot bedre kjønnsbalanse 18. des. 2017 07:45

Rapporten Juss og kjønn av Trine Rogg Korsvik og Guro Bøe Linnet er nå publisert. Det juridiske fakultet har gjort mye godt arbeid gjennom flere år for å oppnå full likestilling ved fakultetet, men rapporten viser at det fortsatt er utfordringer som skal løses.

• Jusdekanen med beklagelse til studenter som er utsatt for seksuell trakassering 1. des. 2017 09:36

Dekanen har sendt epost til alle studenter der han beklager overfor de som er utsatt for seksuell trakassering eller uønsket seksuell oppmerksomhet.

• kinaprogrammet. får pris Kinaprogrammet fekk kinesisk pris 30. nov. 2017 13:15

Kinaprogrammet ved Norsk senter for menneskerettar fekk nyleg tildelt den kinesiske Li Buyun-prisen. Grunngjevinga er den viktige rolla Kinaprogrammet har spelt i å fremja menneskerettsutdanning, forsking og rettsstatsprinsipp i Kina.