Publisert 9. mai 2018 15:42

Rektorene ved Universitetene i Tromsø, Bergen og Oslo uttrykker sin bekymring over ressursbruken som følger av jusstudentenes gjentak av eksamener.

Publisert 19. apr. 2018 11:28

Fantasilandet Narunia går til væpnet angrep på et norsk marineskip i naruniansk farvann. Norge reagerer med å ødelegge en viktig oljeplattform, og dermed er en konflikt i gang. Konflikten havner i en internasjonal domstol hvor begge land hevder at skylden ligger hos den andre. Denne imaginære situasjonen er tema for den nye obligatoriske prosedyreøvelsen for jusstudenter.

Publisert 13. apr. 2018 11:25

I innspel til revidert nasjonalbudsjett ber UiO mellom anna om satsing på rettsvitskapeleg forsking.

Logoen til https://www.topuniversities.com/
Publisert 5. mars 2018 08:49

QS World University Ranking på fag og fagområde 2018 ble offentliggjort for kort tid siden, og Det juridiske fakultet i Oslo er fortsatt blant de 100 beste innen rettsvitenskap, og det høyest rangerte nordiske rettsvitenskapelige fagmiljø.

Publisert 31. jan. 2018 08:40

Professor Hans Petter Graver ved Institutt for privatrett har fått FRIPRO Toppforskmidler fra Forskningsrådet til prosjektet Judges under Stress - the Breaking Point of Judicial Institutions.