Infosenteret søker nye studentmedarbeidere!

Vi søker 1-2 studenter til deltidsstilling på Infosenteret ved Det juridiske fakultet.

Infosenteret svarer på henvendelser fra studenter og publikum om studietilbudet ved Det juridiske fakultet. Vi tar imot henvendelser både i skranken i 2.etasje i Urbygningen og på telefon og epost.

Vi søker 1 - 2 studenter som kan jobbe en - to dager i uken gjennom semesteret, og flere dager i hektiske perioder og i studiestart. Det er behov for at du kan jobbe 3–5 dager i uken fra uke 2 –3 i 2018.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og fleksibel og som liker å jobbe med mennesker. Du bør trives med å jobbe i perioder hvor det er hektisk. Det er en fordel om du ikke har kommet så langt i ditt studieløp.

Vi kan tilby godt arbeidsmiljø og ordnede arbeidsforhold. Stillingen er lønnet etter stillingskode SKO 1063 førstesekretær, lønnstrinn 33 per i dag utgjør dette 176,60-, per time.

Infosenteret inngår i Studieseksjonen ved Det juridiske fakultet. I Studieseksjonen jobber blant annet studieveileder/opptakskonsulent, undervisningsplanleggere og utvekslingsansvarlige.

Tiltredelse: uke 40, eventuelt etter avtale.

Den vi ansetter må kunne jobbe 100 % i uke 40 for opplæring.

Søknadsfrist 22. september 2017.

Spørsmål om stillingen kan rettes til teamleder på Infosenteret,

Christine Ødegaard Sten, tlf. 22 85 97 76 /911 23 539 / c.o.sten@jus.uio.no

Lever en kortfattet søknad med CV på Infosenteret i 2.etg i Urbygningen,

eller send den per e-post til c.o.sten@jus.uio.no