Aktuelle saker

Arrangementer

• Lunch meeting: How and where to apply for project funding? 29. nov. 2017 12:00

Support for research projects - strategy for proposals and external possibilities.

• mor_og_barn3-(1) Seminar: Leave no one behind 6. des. 2017 09:00

The Atlas-Alliance, the Norwegian Center for Human Rights (NCHR) and Plan International Norway observe the UN’s international day of persons with disabilities by organizing a one-day seminar on inclusive development 6. December.

• Åpent møte om internasjonale organisasjoners menneskerettsansvar 6. des. 2017 18:00

Førstelektor Stian Øby Johansen ved Universitetet i Oslo innleder om internasjonale organisasjoners menneskerettsansvar.

• Prøveforelesning: Sigrid Redse Johansen 15. des. 2017 10:15

Sigrid Redse Johansen ved Norsk senter for menneskerettigheter og Forsvarets Høgskole avholder prøveforelesning over oppgitt emne: kommer senere!

• Disputas: Sigrid Redse Johansen 15. des. 2017 11:15

Sigrid Redse Johansen ved Norsk senter for menneskerettigheter og Forsvarets Høgskole vil forsvare sin avhandling for graden Ph.d: On military necessity: And the commander’s assessment of military necessity under the international law of armed conflict during conduct of hostilities.

• Disputation: Sigrid Redse Johansen 15. des. 2017 11:15

Sigrid Redse Johansen will be defending the thesis On military necessity: And the commander’s assessment of military necessity under the international law of armed conflict during conduct of hostilities for the degree of Ph.D.