Dette blir din representant i fakultetsstyret

Valget av studentrepresentanter i fakultetsstyret er avsluttet og stemmene er talt opp. Den som blir studentenes representant heter Aksel Wilhelm Jebsen.

Aksel Wilhelm Jebsen blir fast representant i fakultetsstyret (foto: privat)

Aksel Wilhelm Jebsen er 24 år og student på Master i rettsvitenskap. Aksel har allerede sittet i fakultetsstyret og er altså gjenvalgt.

- Jeg stiller til gjenvalg med en fortsatt forhåpning om å kunne gjøre jussen mer flerfoldig. Det bør bli enklere å kunne inkludere emner fra andre disipliner i en juridisk grad, og fakultetet bør i større grad legge vekt på perspektivfag som ruster studentene for et samfunn i stadig endring, forteller Aksel i sin kandidatpresentasjon.

Det var igjen en veldig jevn stemmefordeling, og resultatet ble tilslutt avgjort ved loddtrekning, også for 1. og 2. vara. Den endelige listen ser slik ut:

• Fast representant: Aksel Wilhelm Jebsen
  • 1. vararepresentant: John Evensønn Erlien