LLM i USA - møt skoler på messe i Oslo

For tredje året på rad - EducationUSA Norway, med støtte fra juridisk fakultetet ved Universitetet i Oslo, The Norway-America Association, og US Embassy Oslo, har gleden av å invitere deg til en studiemesse dedikert til LLM-programmer i USA.

Når: 9. november klokken 17:00 til 19:00

Hvor: Professorboligen, Karl Johans gate 47. Se kart: http://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/sentrum/se04/

Påmleding: LLMfairOslo.eventbrite.com

15 amerikanske skoler kommer til Oslo år for å presentere deres LLM-grader, dette er en mulighet til du ikke bør gå glipp av!
Hvem bør komme?
- Jusstudenter bør ta turen for å lære om spesialiseringsmuligheter og få informasjon om hvordan du får lisens til å jobbe i USA.
- Ferdig utdannet jurister i arbeid bør komme - kanskje du kan... få en spesialisering dekket?
- HR-avdelinger ved advokatfirmaer bør komme for å lære om mulighetene for deres ansatte
- Alle som lurer på om en jus-utdanning fra USA er riktig for deg!

På messen kan du stille spørsmål direkte til universitetsrepresentanter, møte norske alumni som har fått sine LLM-grader i USA og lære om finansieringsmuligheter.

Dette er skolene som kommer:
American University Washington College of Law
Cornell University Law School
Drexel University Thomas R. Kline School of Law
Duke University School of Law
Golden Gate University School of Law
Indiana University Maurer School of Law
Loyola Law School, Los Angeles
Northeastern University School of Law, LL.M. and International Programs
The George Washington University Law School
University of California, Irvine School of Law
University of California, Los Angeles (UCLA) School of Law
University of Michigan Law School
University of Southern California Gould School of Law
University of Virginia School of Law
Vanderbilt Law School

Hva er LLM?
En LLM-grad er ett-årig internasjonal mastergrad i rettsvitenskap
Jurister kan velge å gå et LLM-program for å få kompetanse på et bestemt felt, for karriereutvikling, og for å bygge faglig nettverk.

Mer informasjon: kontakt EducationUSA Norge https://www.facebook.com/EducationUSANorway/

Publisert 27. okt. 2017 13:57 - Sist endret 27. okt. 2017 14:09