Klikkere (Responssystemer)

Klikkere er et responssystem hvor hver enkelt student får en liten sender utdelt. Foreleseren kan stille spørsmål med flere svaralternativer, og studentene kan via sin "klikker" velge et svaralternativ.

Fakultetet har to løsninger: Virtuelle klikkere og SMART Response

Virtuelle klikkerer

En virtuell løsning betyr at lagring av spørringer ligger på server og svar skjer via en nettleser på omtrent alle nyere enheter (PC, Mac, nettbrett, smarttelefoner o.l.).

Programmet heter SRS/One2Act og har vært under utvikling av Høgskolen i Sør-Trøndelag over flere år, men er fortsatt i ikke et ferdig produkt.

Hvor finner jeg dette? Misjonssalen og Storsalen

SMART Response

Dette er en fysisk løsning som vil si at det er enheter med knapper man trykker på for å avgi svar under spørring, mens man bruker et eget program (SMART Notebook med tillegsprogrammet SMART Response). Det er 100 klikkere tilgjengelig.

Hvor finner jeg dette? Storsalen. Lagres i et rom ved inngangen til salen.

Brukerstøtte