Brukerveiledning for SMART response

IT-seksjonen har 100 klikkere fordelt i 3 kofferter. Disse lånes ut ved oppmøte ved IT-seksjonen, 3. etasje i Domus Nova. Programmet,

Definere klikkerenhet

For at man skal kunne bruke responssystemet må påse at korrekt type klikkere er valgt.

1. Trykk på pilen nederst i høyre hjørne, høyreklikk på SMART Response ikonet og velg Installasjonsverktøy

2. Velg SMART Response PE

Koble til mottager og klikkere

• Koble til svarmottager i maskinen
  • Koble til klikker (Skru på, velg Find a class og velg navnet på klasserommet)*

* Navnet vil være Class-xx, men kan variere og kan defineres når man setter opp et klasserom)

Opprette klasserom

1. Trykk på pilen nederst i høyre hjørne, høyreklikk på SMART Response ikonet og velg Klikk her for å starte en klasse

2. Det vil automatisk starte en klasse i anonym modus. Eventuelt kan man Anonym modus og trykk Start klasse

Ved første gangs bruk kan man skrive inn lærer og klasse og lagre filen et sted før dette bildet vises

Start spørring

Så snart man har startet en klasse kan man opprette spørsmål og starte spørringer

1. Velg Opprett en test i SMART Notebook-programvaren i SMART Response.

2. Velg SMART Response-ikonet fra venstre side av SMART Notebook, deretter Spørsmål-ikonet og så typen spørsmål

3. Skriv inn teksten, definer spørsmålet (varierer fra typen spørmål). Spørsmålet settes inn på siden

4. Definer poengsum i Egenskaper-kategorien og så Start dette spørsmålet nå under Fremdrift-kategorien

5. Bruk klikker til å svare på spørsmålet ved å velge et alternativ, trykk Enter og Enter igjen for å avslutte spørsmålet

6. Avslutt spørring ved å trykk på Stopp dette spørsmålet under Fremdrift-kategorien

7. Velg Start dette spørsmålet nå for å gjenta spørsmålet eller et nytt ved å velge Legg til et spørsmål på neste side under Neste trinn
Publisert 19. juni 2014 11:21 - Sist endret 13. okt. 2014 12:26