Privatist

Informasjon om IT-tjenester for privatister.

IT-tilgang for privatister

For privatister gir brukernavn og passord kun tilgang til å lese e-post via webmail.uio.no. UiO sender all offisiell informasjon til studenter på e-post. Privatister kan finne sin e-postadresse via StudentWeb eller via brukerinformasjon .

Status som privatist gir ikke tilgang til IT-tjenestene ved UiO.

Ta vare på brukernavn / passord hvis du senere skulle fylle kravene og få full tilgang.

StudentWeb

For å logge inn på StudentWeb må privatister benytte PIN-kode og fødselsnummer.

Brukernavn og passord vil ikke gi privatister tilgang til StudentWeb.

PIN-kode fås ved personlig oppmøte hos Infosenteret.

Hvem kontakter jeg?

Trenger du hjelp fra noen, men vet ikke hvem?