Vil du jobbe som undervisningsassistent i Lovlab?

Vi søker etter 1-3 undervisningsassistenter som skal bidra inn til i emnene JUS5502 Lovgivningslære og JUR1502K Klart lovspråk med planlegging og promotering høsten 2021 og som undervisningsassistent i emnet våren 2022.

Som undervisningsassistent får du anledning til å videreutvikle din kunnskap i lovgivningslære og du vil få verdifull erfaring med både undervisning og veiledning. Vi leter etter deg som har avlagt emnet tidligere, har interesse for faget og engasjert i fagområdet.

Som undervisningsassistent skal du lede og veilede en gruppe studenter, i samråd med faglærer. Undervisningen i Lovgivningslære/Klart lovspråk er organisert som en lovlab og studentene arbeider i JOU-grupper. Undervisningsformen er spennende, men også utfordrende. Arbeidet i lovlab og i gruppene forutsetter aktiv deltakelse fra studentene, samarbeid mellom studentene og selvstendighet.

Våren 2022 åpnes emnet for flere studentgrupper og vi får på plass nye samarbeidspartnere, undervisningsassistenter vil dermed ansettes for å bidra med planlegging og promotering av emnet høsten 2021 og vil bidra som undervisningsassistenter når emnet går våren 2022.

Det er flott om du har gode samarbeidsevner og ønske om å bidra til et godt læringsmiljø, er positiv, engasjert, ansvarlig, konstruktiv, løsningsorientert og pedagogisk. Det er en fordel om du trives med å bruke digitale verktøy som Microsoft Teams eller lignende.

Arbeidet vil blant annet bestå i å

• Bidra med praktisk planlegging og promotering i sosiale medier av Lovgivningslære/Klart lovspråk høsten 2021, dvs. noe møtevirksomhet med ansvarlig faglærer, studieadministrasjon og andre samarbeidspartnere. Utarbeidelse av dokumentasjon, tekst til nettsider m.m.
  • Administrere gruppearbeidet i samarbeid med ansvarlig faglærer. Hjelpe grupper med å planlegge og koordinere arbeidet med utredningen (JOUen).
  • Veilede studenter i bruk av digitale verktøy.
  • Hjelpe studentene til å orientere seg i kilder og ressurser.
  • Gi informasjon til studentene og å være tilgjengelig for spørsmål
  • Være med å utvikle lovlabs undervisningsmateriell

Oppdragene lønnes etter lønnstrinn 35. Høsten 2021 er oppdraget berammet på inntil 50 klokketimer, for våren 2022 er oppdraget berammet på inntil 100 klokketimer, noe som tilsvarer ca 20 % stilling i undervisningsperioden.

Du søker ved å fylle ut søknadsskjema her i løpet av fredag 17. september:

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Kristin Steen Slåttå:

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Publisert 15. sep. 2021 10:52 - Sist endret 15. sep. 2021 10:52