Kommende arrangementer

Henter forslag fra Google
Tid og sted: 13. aug. 2020 12:0013:00, Zoom

Veilederseminar for veiledere og studenter.

Ved leder for Selskapsrettsgruppen, professor Beate Sjåfjell.

Åpent for alle. Ta kontakt med Beate Sjåfjell og du vil motta link til Zoom.

Tid og sted: 27. aug. 2020 12:0013:00, https://zoom.us/join

Taina Pihlajarinne, Professor at Faculty of Law, Helsinki University, will present the Share project  ‘Shaping, fixing and making markets via IPR: regulating sustainable innovation ecosystems’.

The lunch seminar will be held through Zoom and is open for all. If you would like to participate, please contact Beate Sjåfjell to get the Zoom link.

Tid og sted: 31. aug. 2020 12:0013:30, Kjerka, Domus Media Vest, Karl Johans gate 47 og/eller Zoom

Innledning ved Marie Meling, stipendiat ved Nordisk Institutt for sjørett.

Rettsøkonomisk Forum er en seminarserie for jurister med interesse for økonomi, for økonomer med interesse for juss, og for enhver med interesse for rettsøkonomi.

Tid og sted: 24. sep. 2020 15:0016:30, Kjerka, Karl Johans gt. 47, and/or Zoom

Welcome to this afternoon seminar.

Presentation by Jaakko Salminen, Copenhagen Business School. Comments by Eléonore Maitre-Ekern, Department of Private Law, UiO.

The event is open to all interested, including students, but requires registration.

Image may contain: Mountainous landforms, Mountain, Sky, Highland, Ridge.
Tid og sted: 5. okt. 2020 10:009. okt. 2020 14:00, Kjerka, Karl Johans gate 47, Oslo and/or Zoom

The topic of this year’s PhD seminar is "Nordic Company Law: Expanding the Horizon".

Tid og sted: 13. okt. 2020 10:0011:30, Lødrups kjeller, Karl Johans gate 47, Domus Media and/or Zoom

PhD candidate Peter Alexander Earls Davis at the Department of Private Law will present his PhD project: "Shaping the Cybersecurity Landscape through Regulation of Cryptography ".

Image may contain: Flower, Flowering plant, Petal, Plant, Pink.
Tid og sted: 15. okt. 2020 10:0017:30, Zoom

Daughters of Themis: International Network of Female Business Scholars celebrates its fifth anniversary in 2020. Daughters of Themis is a network for scholars in all areas of scholarship pertaining to business, including law, economics, management and administration, political science, sociology and natural sciences. We are pleased to announce our first Quinquennial conference.

Image may contain: Scale, Product, Brass, Copper, Metal.
Tid og sted: 16. okt. 2020 09:0013:15, Zoom

The meeting is open to all members of Daughters of Themis – and we welcome new members: anyone identifying as a female business scholar, i.e. undertaking research concerning business, in any discipline or across disciplines, may submit their membership application through this online form. We especially encourage scholars from low-income countries, of diverse backgrounds and in all levels of academia to apply.

Tid og sted: 21. okt. 2020 09:0016:00, Kjerka, Karl Johans gate 47, Oslo

Høsten 2020 fyller Professor emeritus i Sosialøkonomi ved Det juridiske fakultet i Oslo, Erling Eide, 80 år. Vi er noen av hans kolleger som gjerne vil benytte denne anledningen til å samtale om, og diskutere, forholdet mellom jus og sosialøkonomi.

Tid og sted: 26. nov. 2020 10:0014:30, Gamle Festsal, Domus Academica, Karl Johans gt. 47, Oslo

Barnerettighetsdagen skal være en møteplass for dem som aktivt jobber med barn og unges rettigheter i hverdagen. Dette gjelder både akademikere, beslutningstagere og praktikere. Deltagerne på barnerettighetsdagen skal få et enda mer bevisst forhold til barnekonvensjonen, slik at de i sitt arbeid kan gjøre en forskjell for barn og unge.

Image may contain: Plant, Groundcover, Shrub, Font.
Tid og sted: 27. nov. 2020 09:0017:00, Department of private law, seminar room "Kjerka", Karl Johans gt. 47, Oslo and/or Zoom

The seminar is open to all interested including scholars, students, practitioners and journalists.

Image may contain: Butterfly, Flower, Plant, Thistle, Insect.
Tid og sted: 1. juni 20214. juni 2021, Kea, Greece

The theme of the sixth international workshop of Daughters of Themis: International Network of Female Business Scholars, is the highly topical theme of ‘Contemporary Theories in Corporate Law and Corporate Governance’. The aim of the annual workshop is to provide a forum for open, intimate and inspiring discussions with workshop participants selected based on a highly competitive call for papers.

The workshop has been moved from 2020 to 2021 due to Covid19.