Har du lyst til å studere i utlandet som en del av graden din?

Drømmer du om et semester i Taiwan, Australia, England eller Nederland? Lurer du på om det er vanskelig, spennende eller skummelt å studere i utlandet?

Tapei, Taiwan. Foto: UiO.

Hvis du går på ett av våre studieprogrammer er det fullt mulig å få til. Institutt for kriminologi og rettssosiologi har utvekslingsavtaler med universiteter i Taipei, Gold Coast, Auckland, Glasgow, Edinburgh, Portsmouth, Leicester, Cork, Amsterdam, Leiden, Helsinki, Malmø og Lund!

I forbindelse med søknadsfristen for utvekslingsopphold for høsten 2016, som er 15. februar 2016, avholdes et informasjonsmøte om utveksling. Informasjonsmøtet gir deg en oversikt over utvekslingsmuligheter, søknadsprosedyre samt viktige forhold rundt delstudier i utlandet. Utenlandskonsulenten ved fakultetet, Jens Peder Lomsdalen, og studiekonsulentene ved IKRS ,vil gi generell informasjon om dine muligheter, og praktiske tips om hvordan du bør gå frem. Det vil naturligvis også være mulighet til å stille spørsmål.

Informasjonsmøtet finner sted den 27/1 kl. 10.15 i rom, 770, og er åpent for alle som vurderer å reise på utveksling til utlandet i løpet av studiet.

Publisert 20. jan. 2016 14:29 - Sist endra 19. sep. 2016 11:15