Vårens masteravhandlinger 2017

Et høydepunkt for ansatte og studenter.

Studiekonsulentene ved IKRS, Kristine Nybø og Frode Lyshaugen, gleder seg over vårens innleveringer. Foto: UiO.

Selv om det er en årlig begivenhet, er det like spennede hver gang masteroppgavene innleveres.

Instituttleder Heidi Mork Lomell er svært fornøyd med at så mange har levert masteroppgave i vår. Foto: UiO

-Masteroppgaven regnes for de fleste som høydepunktet i studiene – det morsomste, men også det mest krevende man gjør som student. Vårt institutt har tradisjon for å ha studenter som frembringer ny og viktig kunnskap gjennom sine masteroppgaver. Ikke så rent få masteroppgaver fra vårt institutt har endt opp som bøker, artikler, kronikker og medieoppslag, forteller instituttleder, professor Heidi Mork Lomell.

Det ble til vårens frist 22. mai levert til sammen 19 masteroppgaver i kriminologi og rettssosiologi. Dette er et svært godt tall i forhold til tidligere år, kan studiekonsulent Lyshaugen fortelle. Nå vil sensorene ta fatt på den viktige oppgaven med å lese og vurdere arbeidet før oppgavene skal forsvares muntlig.

IKRS ønsker alle som har levert lykke til!

Av Per J. Ystehede, Ingvild K. Rabe
Publisert 22. mai 2017 13:12 - Sist endra 22. mai 2017 13:12