Meninger - Side 4

Publisert 15. apr. 2011 10:52

Finnes det (foruten deres felles engelske navn) en sammenheng mellom de enorme mengdene reseptbelagte medisiner som skrives ut, og de narkotiske stoffene som gjenstridig etterspørres?

Publisert 17. mars 2011 11:37

Politiet holdt hele bydelen Vålerenga i et jerngrep fem dager for noen uker siden, da de la ned et enormt arbeid på å kontrollere en internasjonal konferanse om dyrevern i Oslo. Vi har i løpet av disse fem dagene sett en uhørt oppvisning fra politiet i deres forsøk på å overprøve en demokratisk og lovlig rett til politisk diskusjon og forsamling, ved utstrakt bruk av mannskap, fra både ordinære tjenestemenn til overvåkning, hundepatrulje, helikoptertjeneste og båtpoliti. Den eneste grunnen til at det var mulig å få til arrangementet var en stor og iherdig innsats fra frivillige dyrevernere i Norge, i tillegg til ryddig opptreden fra Jordal skole hvor arrangementet fant sted.

Publisert 17. mars 2011 11:20

Bilder av unge jenter og gutter som ligger ute på nettet, lagt ut med eller uten deres samtykke og satt inn i en seksuell sammenheng, kvalifiseres til å kalles barneporno. Hvorfor kan da nettsteder som deiligst.no, som tjener penger på seksualisering av ungdom fra 15-årsalderen og oppover, vise fram og ta betalt for slike bilder uten konsekvenser?