Bildet kan inneholde: bord, møbler, konferanserom bord, stol, vindu.
Publisert 5. okt. 2018 09:37

Nordisk institutt for sjørett går sammen med universitetene i Tromsø og Bergen i et forskningsprosjekt som skal forske på forskjellige temaer innen havbruksrett. Prosjektet er tildelt nærmere 15 millioner kroner og finansieres av Fiskeri- og Havbruksnæringens Forskningsfond (FHF).  Les mer om prosjektet

Publisert 13. aug. 2018 14:13

Havrettsjurist Alla Pozdnakova meiner at Israels bording av den norske båten «Kårstein» er eit brot med folkeretten, og at norske styresmakter burde protestere.

Publisert 25. juni 2018 16:18

Ingen jurisdiksjoner har så langt vært i stand til å lage en perfekt løsning for alle problemer og utfordringer knyttet til unitisering av grenseoverskridende petroleumsforekomster.  Selv om det finnes mange vellykkede unitiseringseksempler rundt om i verden er det også områder hvor petroleumsutviklingen enten har blitt forsinket eller stoppet på grunn av uenigheter mellom partene. Snart står Norge og Russland for tur, vil de klare dette?