Publisert May 13, 2019 11:00 AM

Det nye bygget Domus Juridica får en lys og lett interiørpalett med utstrakt bruk av gode historiske farger. Farger og materialer i overflater spiller på tradisjon og vyer for fremtiden, ifølge interiørarkitekt Monicka Heck fra IARK.

Tegning av Domus Juridica.
Publisert May 10, 2019 8:29 AM

Domus Juridica vil prydes av kunst som enda ikke er laget. Kunst i offentlige rom (KORO) har inngått en avtale med Universitet i Oslo og Entra om finansiering av fire kunstprosjekter til nybygget, alle laget spesielt til bygget.

Publisert May 7, 2019 2:23 PM

Dekan Eva Falleth ved Fakultet for landskap og samfunn NMBU og dekan Dag Michalsen signerte nylig det som er den fjerde intensjonsavtalen fakultetet har inngått siden desember.

Malcolm Langford med blomster
Publisert Apr. 30, 2019 3:54 PM

Fakultetets arbeid med å utvikle studentaktive læringsformer har fått  5 millioner fra Diku – Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning .

Logoen til https://www.topuniversities.com/
Publisert Apr. 1, 2019 8:00 AM

QS World University Ranking på fag og fagområde 2019 ble offentliggjort for kort tid siden. Det juridiske fakultet i Oslo holder plassen blant de 100 beste innen rettsvitenskap, og er dermed det høyest rangerte nordiske rettsvitenskapelige fagmiljø fjerde år på rad.

Publisert Mar. 18, 2019 1:24 PM

Dekan Dag Michalsen er både fornøyd og entusiastisk etter første møte i arbeidslivspanelet for master i rettsvitenskap. Panelet skal gi råd om utdanningen og krav til kandidatenes kompetanse og ferdigheter.

Dag Michalsen, Monica Viken og Hilde Christiane Bjørnland
Publisert Mar. 15, 2019 9:24 AM

Handelshøyskolen BI og fakultetet blitt enige om en rammeavtale for økt samarbeid for utdanning og forskning, med vekt på å synliggjøre den rettsvitenskapelige kompetansen i Oslo-området.

Publisert Mar. 5, 2019 1:57 PM

I løpet av kort tid har Det juridiske fakultet inngått to intensjonsavtaler – eller Memorandum of Understanding (MoU) – med forskningsinstituttet NOVA ved OsloMet og Politihøyskolen, og har planlagt tre til.

Håvard Holm, Karl Harald Søvig, Merete Smith, Fredrik Agdestein, Dag Michalsen og Lena Bendiksen.
Publisert Feb. 18, 2019 1:39 PM

De tre juridiske fakultetene lanserte nylig etiske retningslinjer for studenter og studentorganisasjoner med studentene selv som en viktig drivkraft.

Rektor Nina Skarpenes ved Politihøyskolen og dekan Dag Michalsen
Publisert Jan. 14, 2019 11:50 AM

Politihøgskolen og fakultetet inngikk nylig en intensjonsavtale om samarbeid innen forskning og utdanning. Avtalen formaliserer en langvarig relasjon mellom fagmiljøer ved institusjonene.