Dag Michalsen, Monica Viken og Hilde Christiane Bjørnland
Publisert 15. mars 2019 09:24

Handelshøyskolen BI og fakultetet blitt enige om en rammeavtale for økt samarbeid for utdanning og forskning, med vekt på å synliggjøre den rettsvitenskapelige kompetansen i Oslo-området.

Publisert 5. mars 2019 13:57

I løpet av kort tid har Det juridiske fakultet inngått to intensjonsavtaler – eller Memorandum of Understanding (MoU) – med forskningsinstituttet NOVA ved OsloMet og Politihøyskolen, og har planlagt tre til.

Håvard Holm, Karl Harald Søvig, Merete Smith, Fredrik Agdestein, Dag Michalsen og Lena Bendiksen.
Publisert 18. feb. 2019 13:39

De tre juridiske fakultetene lanserte nylig etiske retningslinjer for studenter og studentorganisasjoner med studentene selv som en viktig drivkraft.

Rektor Nina Skarpenes ved Politihøyskolen og dekan Dag Michalsen
Publisert 14. jan. 2019 11:50

Politihøgskolen og fakultetet inngikk nylig en intensjonsavtale om samarbeid innen forskning og utdanning. Avtalen formaliserer en langvarig relasjon mellom fagmiljøer ved institusjonene.