Fortsatt på topp i Norden

QS World University Ranking på fag og fagområde 2019 ble offentliggjort for kort tid siden. Det juridiske fakultet i Oslo holder plassen blant de 100 beste innen rettsvitenskap, og er dermed det høyest rangerte nordiske rettsvitenskapelige fagmiljø fjerde år på rad.

Logoen til https://www.topuniversities.com/

50 prosent av indikatorvekten til QS World University Rankings kommer fra omdømmeundersøkelser

Logo: ©QS World University Rankings

- At vi holder posisjonen på denne rankingen for fjerde år på rad er en bekreftelse på at vi holder et godt faglig nivå målt opp mot andre juridiske miljøer i Europa. Det er selvsagt og en fjær i hatten for oss at vi fortsetter å være det best rangerte nordiske juridiske fagmiljø, sier dekan Dag Michalsen. Han understreker at man ikke kan kommentere slike rankinger uten å erkjenne at det er metodeutfordringene, men legger til at rangeringen gir en mer treffsikker indikasjon på nivå når den sammenligner fagmiljøer, og ikke bare hele institusjoner.

QS World University Rankings resultater for "Law and legal studies"

Publisert 1. apr. 2019 08:00 - Sist endret 1. apr. 2019 08:03