– Vi går for rettshjelptiltakene: Oslo Legal Walk 2019 4. september

Jon Christian, Johanne og Fredrik går Oslo Legal Walk 2019, og inviterer deg til å bli med for å støtte rettshjelptiltak onsdag 4. september.

Går for rettshjelp  JSU-nestleder Johanne Maria Rohde Larsen, førsteamanuensis Jon Christian Fløysvik Nordrum og Juristforeningens leder Fredrik Agdestein (f.v.)

Går for rettshjelp

Foto: ©Juristforbundet/Vegard Valestrand

Walk&Talk

Oslo Legal Walk er en felles vandring gjennom Oslos gater til inntekt for frivillig rettshjelp i egen by. Start og mål er på Universitetsplassen, og underveis kan du diskutere jus og samfunnsspørsmål med Johanne Maria Rohde Larsen, Jon Christian Fløysvik Nordrum, Fredrik Agdestein eller andre du treffer.

Start og mål samme sted

Start og målgang er på Universitetsplassen fleksibel start mellom kl. 16.00 og 18.00. Etter noen kilometers gange langs en løype i sentrum, blir det gatefest med salg av mat og drikke på Frokostkjelleren og i Universitetshagen.

Studenter får halv pris på deltageravgiften, for andre er prisen 300,-.

Mer om Oslo Legal Walk 2019 finner du på Juristforbundets nettsider.

Av Steinar Hafto Myre
Publisert 2. sep. 2019 09:30 - Sist endret 2. sep. 2019 09:36