Se strømming av To damer og en te' med professor Pierre de Vos

Inga Bostad og Anine Kierulf inviterte mandag denne uken til akademisk talkshow i Professorboligen.

Se det strømmet på Morgenbladets portal

Fra venstre: Pierre de Vos, Anine Kierulf og Inga Bostad (foto: CK)

Dette er det fjerde i en serie møter med mennesker som har noe på hjertet, med litt te attåt. Gjest denne gangen: Pierre de Vos, professor i grunnlovsrett, diskrimineringsrett og LGBT-rettigheter ved Universitetet i Cape Town. Han er også en offentlig intellektuell og skjønnlitterær forfatter.

I denne samtalen får vi blant annet, i tillegg til å høre om hans liv og barndom, et innblikk i Sør-Afrikas historie relevant for å forstå rase og sosiale utfordringer, samt om politikken, partisystemet, ANCs hegemoni og hvilke realistiske alternativer som foreligger i dagens Sør-Afrika. Og om den sør- afrikanske grunnloven - dens bakgrunn, prosess og grunnleggende valg. Og mye mer..

Tidligere gjester i denne serien: forfatter Marina Nemat, Raftoprisvinner Padre Melo og Cass Sunstein, jusprofessor ved Harvard

Av Cathrine Kullgreen
Publisert 1. okt. 2016 15:41 - Sist endret 27. okt. 2016 06:54