"Canvas-knappen" er kommet

Du har kanskje lagt merke til en påloggingsknapp for Canvas på semestersiden til emnet ditt. Flere emner tester ut den nye e-læringsplattformen, som blant annet vil erstatte Fronter.

Dette semesteret skal utvalgte emner delta i piloten, men fra høsten 2018 vil alle emner ta i bruk Canvas. Er du student på et av emnene i pilotprosjektet, kan du nå logge seg på Canvas.

Hva finner jeg i Canvas nå?

Det er relativt tidlig i semesteret, så du kan ikke forvente å finne stort i Canvas akkurat nå. Det vil blant annet komme an på om din faglærer har åpnet opp og publisert et "canvas-rom". Verktøyet er nytt også for faglærerne, så vi ser for oss en forsiktig oppstart. Først og fremst skal fakultets- og kursoppgaver leveres i Canvas.

I første runde vil Canvas være en erstatter for Fronter. Men Canvas har flere andre funksjoner som er spennende for undervisningen, blant annet chat og "peer-review" (studenter evaluerer hverandres oppgaver).

Veiledninger og info om Canvas

Les mer om Canvas-innføringen ved JUS