Dette blir din representant i fakultetsstyret 2019

Valget av studentrepresentanter i fakultetsstyret er avsluttet og stemmene er talt opp. Den som blir studentenes representant heter Simen Gundersen.

Simen er 23 år og er student på Master i rettsvitenskap

Simen Gundersen (foto: privat)

- Jeg stilte til valg fordi jeg ønsker å bidra til å ivareta studentenes interesser, forteller Simen. - Som student er det lett å oppleve at relevante beslutninger fattes uten den nødvendige studentrepresentasjonen. Jeg vil jobbe for at studentenes interesser kommer tydelig frem og blir en del av beslutningsgrunnlaget for de avgjørelser som treffes. Videre er det et klart mål for min del å øke trivselen på fakultetet.

Tidligere har Simen vært tillitsvalgt i Juridisk Studentutvalg og studentforeningen CF, og har også vært studentrepresentant i Instituttrådet for Offentligrett, Privatrett og Nordisk Institutt for sjørett.

1. og 2. vara ble henholdsvis Thea Borkhus Gabrielsen og Anne Michelle Aakre.

Publisert 23. nov. 2018 10:32 - Sist endret 23. nov. 2018 10:32