Snart flytter vi!

Januar 2020 starter du semesteret i et helt nytt bygg - Domus Juridica. Før flytting må vi rydde og pakke. Les om hvordan dette påvirker høstsemesteret 2019.

Slik kan det se ut i foajeen til Domus Juridica (illustrasjon: Mad Arkitekter)

Det nye bygget ved Tullinløkka vil være klart til å ta i mot studenter ved semesterstart våren 2020. Domus Juridica blir det nye "kraftsenteret" for undervisning og læring: Her vil alle tjenester for studenter samles under et tak, med nye og moderne undervisningsrom, lesesaler, kantine, bibliotek og minglearealer.

Slik blir høsten 2019

Til høsten skal vi rydde, pakke og klargjøre til flytting, og det er en ganske stor jobb. Du vil merke noe til dette, men ikke mye. Dette skal skje:

Siste gang med eksamensstengte lesesaler: Tidligere semester har vi stengt lesesaler mot slutten av semesteret på grunn av eksamen. Til høsten stenger vi også, men nå stenger vi fordi vi må flytte. Lesesaler i Domus Nova, St. Olavs gate og Læringssenteret stenger 15. november. Se under om Midtbygningen.

Ombygging av lesesaler i Midtbygningen: Ettersom lesesaler skal flyttes til Domus Juridica, stenges og ombygges lesesalene i Midtbygningen. I østfløyen skal to av lesesalene i 2. etasje stenge nå i sommer, mens lesesalene i 1. etasje stenger 15. november. Lesesalene i 3. etasje og Lucy Smiths sal er åpent ut høstsemesteret 2019.

Bibliotekene på SERI og IKRS: Disse stenger til sommeren, og samlingene flyttes da over til Juridisk bibliotek i Domus Bibliotheca.

Ellers som før - nesten

Infosenteret skal være i Domus Academica ut året. Juriteket skal i løpet av høsten flytte fra Domus Nova og sitte sammen med Infosenteret, ut året.

Juridisk bibliotek i Biblioteksbygningen holder åpent som normalt ut 2019.

Siden vi flytter ut av DN og andre bygg til høsten, vær obs på at det kan bli litt rot, støv og støy i perioder. Det er litt heft med flytting, men heldigvis skjer det ikke ofte.

Studentbygget

Domus Juridica (DJ) blir bygget fordi det var et ønske om å konsentrere studenter, tjenester for studenter og undervisningsfasiliteter i ett bygg her i sentrum. Som det het i et høringsdokument om DJ:

"Fakultetets visjon setter studenten i sentrum, kunnskap i sentrum og universitetet i sentrum."

Bygget er innredet for å være fleksibelt med tanke på ulike undervisningsformer. Utover året skal vi fortelle deg mer om hva du har i vente. Vi tror du kan glede deg.

Noe du lurer på om flyttingen? Kontakt Infosenteret

Publisert 23. apr. 2019 12:37 - Sist endret 3. mai 2019 14:34