Tiden frem til åpning av Domus Juridica

Vi er midt inne i en flytteprosess, og det er lett å miste oversikt over hvor ting er i denne mellom-perioden før den offisielle åpningen av Domus Juridica. Her forklarer vi hva som flytter hvor, og hva som er åpent når.

(Oppdatert 2. desember: Flyttetidspunkter for Juriteket)

Det er alltid litt plunder og heft når man flytter, også når fakultetet skal ut av leide lokaler og samle seg i Domus Juridica (DJ) og de gamle sentrumsbyggene.

Heldigvis skjer dette sjeldent. Og høstsemesteret 2019 vil være siste semester man trenger å stenge lesesaler under eksamensperioden.

Her gir vi deg samlet oversikt over hvordan situasjonen er frem til DJ åpnes i januar, samt hvordan vår campus ser ut før og etter flytting.

Fra nå og til januar 2020

Lesesaler, kollokvierom og bibliotek

• Kollokvierom i Domus Nova er tilgjengelige til og med 1. desember 2019
  • Lucy Smiths sal i Domus Media vestfløy og lesesalene i 3. etasje i Domus Media østfløy er åpne ut semesteret.
  • Juridisk bibliotek stenger 9. desember, og åpner i Domus Juridica 6. januar
  • Øvrige leseplasser i Domus Nova, St Olavs gate og Domus Media er nå stengt.
  • Kollokvierommene i Domus Academica skal fortsette å være i bruk.

Infosenter, Juriteket og studieveiledere

• Infosenteret er i Domus Academica (Urbygningen) frem til 19. desember. Tilgjengelige på telefon og epost 19 - 22. desember samt virkedagene i romjulen.
  • Studieveiledere og utvekslingskoordinator vil være i Academica til 19. desember. Reserver time som vanlig gjennom Infosenteret.
  • Juriteket er i Domus Nova til 29. november, flytter så til Infosenteret i Domus Academica. De er tilgjengelige for besøk til og med 18.desember, og tilgjengelige på telefon og epost frem til 20. desember kl 12.

Campus før og etter flytting

Målet med flyttingen og byggingen av Domus Juridica er først og fremst å skape et samlingssted for studenter og, som det er beskrevet, et nytt "kraftsenter" for undervisning og læring. Dernest å skape en mer enhetlig campus for fakultetet ved å samle oss på færre bygg.

I illustrasjonen under ser du hvilke bygg og lokaler vi bruker før og etter flytting.

Kart over sentrumsbygningene, viser hvilke bygg og lokaler fakultetet skal bruke før og etter flytting
Etter flytting har vi tatt i bruk Domus Juridica og har gitt fra oss leide lokaler i blant annet Domus Nova og St Olavs gate

Her er vi etter flytting:

Domus Juridica:

• Biblioteket
  • Infosenteret
  • Juriteket
  • Juridisk studentutvalg (JSU)
  • IKRS studentutvalg
  • Institutt for kriminologi og rettssosiologi
  • PluriCourts
  • Norsk senter for menneskerettigheter