Domus Juridica og andre bygg åpner igjen 3. august

Domus Juridica og fakultetets øvrige bygg åpner igjen for studenter 3. august. Smittevernregler må overholdes, og tiltak vil iverksettes for å forebygge smitte.

Oppdatert: 22. juni 2020

Kunnskapsdepartementet har besluttet at det er trygt å åpne universiteter, så lenge de generelle smittevernbestemmelsene overholdes. UiO har gjennomført risikovurderinger, og smitteverntiltakene i våre bygg tar utgangspunkt i disse vurderingene.

Vi tar forbehold om endringer: Situasjonen kan endre seg og tiltak kan måtte justeres. Følg med på epost, nettsider og Mine studier.

Åpner 3. august

Domus Juridica, Domus Media og Domus Academica åpner for studenter 3. august 2020. Du vil ikke trenge studentkort og kode for å komme inn i byggene.

Åpningstider fra 3. august: Åpningstider i byggene vil være som normalt fra og med 3. august.

Alle må gjennomføre smittevernkurs

Før du kan komme tilbake til byggene til UiO, må du ta et e-læringskurs i smittevern. Varighet er på ca. 15 min. Registrer deg i nettskjemaet for å få lenke til kurset:

Meld deg på smittevernkurs

Begrenset kapasitet, lesesalsplass må reserveres

For å overholde smittevernregler og krav om 1 meters avstand, må kapasiteten begrenses i lesesaler, auditorier og andre ansamlingsområder.

Lesesalsplass må reserveres på nett i forkant, dersom du ønsker å sitte på lesesalene i byggene. Detaljer om booking av lesesalsplass.

Lesesalskapasiteten på fakultetet vil være ca. 500 plasser, etter gjeldende smittevernregler. Dette inkluderer lesesaler i Domus Juridica og Lucy Smiths sal i Domus Media.

Slik opptrer du

I smittevernkurset vil du få informasjon om hvordan du skal forholde deg. Det viktigste er:

• Hold minst én meters avstand til andre
  • Vask hendene ofte
  • Hold deg hjemme om du blir syk

Se også UiOs nettsider om koronasituasjonen

Trapper og heiser: Vi oppfordrer deg til å bruke trappene i stedet for heis. Dette vil bidra til å forebygge smitte (og du får bedre helse).

Kollokvierom: Kapasiteten i kollokvierom vil være halvert (se skilting). Om dette blir for få plasser for din kollokviegruppe, kan dere bruke undervisningsrom, når disse ikke er i bruk til undervisning. Avstandsregel må overholdes når dere oppholder dere i rommet. Det kan kun være en kollokviegruppe i et undervisningsrom om gangen.

Kollokviesofaer og sosiale soner: Avstandsregel må overholdes.

Kantine, Bibliotek og Infosenter

Kantine:

SiO vil gi mer informasjon om åpning og bruk når dette er avklart.

Biblioteket i Domus Juridica:

Biblioteket åpner 3. august, med åpningstid kl. 8-16.

Fra 10. august vil biblioteket ha normale åpningstider.

Les om mer om tilgang på bibliotektjenester

Infosenteret:

Infosenteret vil åpne skranken og være tilgjengelige på telefon fra 3. august. Frem til da vil de være tilgjengelige på epost, info@jus.uio.no

Infosenterets nettsider

Undervisning og eksamen høsten 2020

Gjennomføring av undervisning og eksamen høsten 2020 vil bli påvirket av koronasituasjonen. Alle forelesninger vil gjennomføres digitalt, men på noen emner blir det kurs med fysisk oppmøte.

Les mer om undervisning og eksamen høsten 2020

Publisert 18. juni 2020 21:38 - Sist endret 30. juli 2020 12:31