English version of this page

Koronaviruset: Studieinformasjon ved Det juridiske fakultet

Se informasjon fra UiO om koronasituasjonen

Byggene er åpne for studenter

Du må holde avstand til andre i bygget, uavhengig av om de du er i bygget sammen med er nære venner, samboere etc.

Lesesaler og bokskap - må reserveres

Leseplass: Når det er tilgang til bygningene, må lesesalsplass reserveres før du kommer til bygget.  Fra og med tirsdag 25. mai kl. 10 må du også bekrefte reservasjonen din når du ankommer plassen, ved å scanne en qr-kode.

Bokskap: Skal du ha bokskap i Domus Juridica? Også bokskap må reserveres før du tar et i bruk. Les mer og reserver bokskap

Høst 2021 - Undervisning og eksamen

Koronasituasjonen fortsetter å påvirke undervisningen, men kurs- og seminarundervisning vil i større grad bli fysisk i høstsemesteret 2021

Les om undervising for emner i jusstudiet

Vedtak om hjemmeeksamen høsten 2021

Det er bestemt at eksamen på jusstudiet høst 2021 gjennomføres som hjemmeeksamen

Vår 2021 - Undervisning og eksamen

Oppdatert informasjon om undervisning og eksamen vår 2021

Følg med på informasjon

Følg med på eposter fra fakultetet og UiO, og sjekk semestersider og Mine studier. UiO oppdaterer jevnlig en side med informasjon til alle studenter og ansatte ved UiO

Obligatorisk smittevernkurs

Obligatorisk smittevernkurs: Alle studenter må gjennomføre online smittevernkurs før man kan komme til campus.

Ta smittevernkurs her

Kontakttelefon ved smitte

Har du fått bekreftet smitte? Blitt testet og venter på svar, eller har klare symptomer på smitte? Fakultetet ønsker beskjed.

Ring 936 78 902

(Åpent 08 – 20 hver dag)

Slik oppfører du deg i byggene

Følg smittevernrådene:

• Bli hjemme om du er syk
  • Vask hendene ofte
  • Hold avstand: i kollokvierom, i kollokviesofaer, på vei ut og inn av undervisningsrom, kantina og ellers i bygget. Bruk trapp i stedet for heis.

Inn og ut av undervisningsrom:

• Vær ute i god tid
  • I auditorier: gå inn ved kateteret og ut bakerst
  • Undervisning i rommet før din time?  Ikke gå inn før rommet er tømt
  • Hold 1-meters avstand på vei inn og ut
  • Unngå at andre studenter må passere deg på vei til sin plass
  • Sitt kun på anviste plasser
  • Gå ut med en gang undervisningen er avsluttet
Publisert 17. mars 2020 14:21 - Sist endret 31. mai 2021 14:15