Læringssenteret i Domus Nova

Læringssenteret i Domus Nova gir studenter ved Det juridisk fakultet tilgang til datamaskiner, kollokvierom, vanlige leseplasser og pensumbøker - alt på ett plan. Du trenger studentkort for å komme inn på Læringssenteret.

PC-er og trådløst nettverk

I tillegg til vanlige PC-arbeidsplasser er det i Læringssenteret trådløst nettverk slik at man kan koble seg opp til nettet med egen maskin.

Skrivere og kopimaskin

Læringssenteret har tre skrivere. Alle som har betalt kopipenger kan ta utskrifter. Kopimaskinen brukes med kopikort. Kopikort kjøpes i Akademika.

Kollokvierom/grupperom

I Læringssenteret er det 12 kollokvierom/grupperom. Regler for reservering og bruk av rommene står oppslått ved/i det enkelte rom. Tre hjørnerom med flyttbare bord kan også brukes til mindre grupper (2-3).

Leseplasser

En avdeling i Læringssenteret er satt av til stille leseplasser.

Pensumbøker og annen litteratur

Pensum for 1.-4.avdeling, samt noe pensumrelatert stoff er til utlån i Læringssenteret. I tillegg finnes en del sentrale tidsskrifter, domssamlinger og forarbeider til bruk i Læringssenteret.

Hjørnerom

Hjørnerommet Pilestredet/Universitetsgata vil av og til bli brukt til undervisning. Dette pga. fakultetets pressede romsituasjon og innføring av basisgrupper. Det vil være mulig å bruke rommet som vanlig når det ikke er i bruk til undervisning, og timeplan vil bli hengt opp. Vi beklager eventuelle problemer dette medfører.

Publisert 10. nov. 2009 14:55 - Sist endret 1. nov. 2019 18:20