Personvernkonferansen 2023

Barnas personvern er spesielt viktig. Barn er ofte aktive brukere av tjenester som innebærer behandling av personopplysninger. Samtidig kan de ha begrenset kunnskap om samfunnet og de mulige konsekvensene av å gi opplysninger fra seg. Derfor har mange barn stort beskyttelsesbehov. Den respekten for personvern barna opplever kan dessuten ha betydning for hva slags forventninger til personvern de får senere i livet. I tillegg står barn i avhengighetsforhold til blant andre foreldre og skole, og kan bare i begrenset grad selv hevde personvernet sitt.

Bildet kan inneholde: hånd, flash fotografering, lilla, underholdning, sky.

Foto: Evannovostro, Colourbox.

På Personvernkonferansen 2023 tar vi utgangspunkt i det menneskerettslige vernet barn har for privatliv og personvern. Vi ser på barns adgang til å samtykke og bestemme selv, og tar spesielt opp sentrale spørsmål om personvern knyttet til skole og kommersiell virksomhet.

Velkommen til en interessant og trivelig dag på Bristol!

Påmeldingsfrist: Søndag 26 November 2023. Deltakeravgift er kr. 1900,- som inkluderer kaffe/te og enkel formiddagsmat. Vi har et begrenset antall plasser for studenter til disposisjon og deltakeravgift er kr. 200,-.

Program, påmelding etc.

Presentasjoner

Kontakt

Gro Halvorsen

Emneord: Personvern, Personvernkonferansen
Publisert 16. okt. 2023 14:17 - Sist endret 6. des. 2023 16:25