IDentitet 2024 – Meld deg på årets viktigste konferanse om digital identitet

Lurer du på omfanget av ID-tyveri i Norge? Få mer innsikt på IDentitet-konferansen 18.-19. april. Konferansen arrangeres av Norsis, Skatteetaten og SODI-prosjektet ved UiO.

Bildet kan inneholde: azure, font, visuell effekt belysning, elektrisk blå, bilbelysning.

Illustrasjon: Colourbox

Konferansen samler deltakere fra både offentlig sektor, akademia og fra næringslivet. Det legges vekt på å tilrettelegge for kunnskapsbygging gjennom foredrag, panelsamtaler og diskusjoner. I tillegg legger vi til rette for erfaringsutveksling og nettverksbygging mellom fageksperter og beslutningstakere.

Todelt konferanse

Første dag av konferansen vil omfatte overordnede problemstillinger knyttet til identitetsforvaltningen sett i lys av de pågående digitaliseringsprosesser. Denne delen av konferansen vil belyse både trusler mot og risiko i eksisterende ID-løsninger, men vil også sette mulige fremtidige løsninger på agendaen. Konferansens første dag vil bli gjennomført på Thon Vika Atrium, Auditorium, og vil avsluttes med middag.

Konferansens dag to, som vil finne sted på Det Juridiske Fakultet, UiO, i Domus Biblioteca, vil gå enda dypere inn i en del sentrale problemstillinger. Hovedtemaer denne dagen er digital inkludering i et rettighets- og diskrimineringsperspektiv, betalingssvindel og rettsutvikling og sikkerhet i den digitale identitetsforvaltningen

Presentasjoner dag 2

Se presentasjoner fra konferansens dag 2 om digital inkludering i et rettighets- og diskrimineringsperspektiv, betalingssvindel og rettsutvikling og sikkerhet i den digitale identitetsforvaltningen.

Se program for begge dager

Publisert 8. mars 2024 12:15 - Sist endret 24. apr. 2024 10:39