Videosnutter med forskning og undervisning

Rektor Ole Petter Ottersen oppfordret i sin forelesning "God formidling - hvordan og hvorfor?" til å legge ut forelesninger på nett. Dette er en strategi jeg er enig i.

Snutt om hvorfor jeg skriver avhandling om å lage lover.

Rektor Ole Petter Ottersen oppfordret i sin forelesning "God formidling - hvordan og hvorfor?" UiOs ansatte om å legge ut forelesninger på nett. Dette er en strategi jeg er enig i.  Derfor valgte jeg å legge forelesningene mine i forvaltningsrett, velferdsrett og miljørett november 2012 på nett. Det var skummelt, ingen tvil om det. Men den følelsen har lagt seg. Jeg har derfor i tiden fremover tenkt å gå et skritt lenger ved å legge ut presentasjoner, forskning og foredrag på nett. Først og fremst gjør jeg det for å eksperimentere for egen nytte, gjøre meg kjent og komfortabel med formatet. Men jeg håper også at andre kan ha nytte av stoffet.

I første omgang legger jeg ut en liten snutt om hva som ledet meg til å skrive en avhandling om hvordan man lager lover. Snutten ble laget i forbindelse med et veldig godt engelskurs i regi dr. art. Kristin Bech. Det er en snutt, den er kort. Formålet er ikke mer enn å kort peke på - i noe spisset form - motivasjonen min for å skrive avhandling. Målgruppen var en faglig bredt sammensatt gruppe uten spesielle kunnskaper om juss. Presentasjonen er på engelsk.

 

 

 

Emneord: Avhandling, snutter, forskningsformidling, engelsk
Publisert 8. mars 2013 13:17 - Sist endret 29. mai 2015 09:37
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere