Aktuelle saker

• europe-in-transition Nok et vellykket arrangement i prosjektet Europa i endring 19. sep. 2017 18:01
    Konferansen Norway in Europe i Gamle Festsal 18. september tok opp noen av de mest presserende problemene i vår tid. Rettsstatens rolle i Europa, Europeiske institusjoner og organer, veien videre etter Brexit - og hvordan Norge skal tilpasse seg.
  • bilde-3_svinor Reisebrev fra det tiende Svinørsymposium 12. sep. 2017 16:15

Fra 29. til 31. august var Senter for europarett samlet på den vakre øya Svinør i Lindesnes kommune. Seminaret er en årlig markering som sparker i gang det akademiske året ved senteret. Årets symposium er det tiende i rekken, alle avholdt i senterleder Finn Arnesens sommerhus.

Nytt av året var at den påtroppende instituttlederen også tok seg tid til å være med på turen, og vi håper at dette kan bli en tradisjon.

• Ola Mestad er ny instituttleder ved NIFS 1. sep. 2017 18:36

Ola Mestad har i dag tiltrådt som instituttleder ved Nordisk institutt for sjørett. Mestad er valgt for perioden 1.9.2017 til 31.12.2021 og etterfølger Trine-Lise Wilhelmsen.

Wilhelmsen har vært instituttleder siden 1. juli 2006.

• Naturressursgruppen er på Twitter 2. aug. 2017 14:30

Error: /nifs/om/aktuelt/arrangementer/?vrtx=feed does not exist