Aktuelle saker

• dsc_0077 Cand. jur. Hilde Ellingsen disputerte 17. jan. 2018 19:19

Cand. jur. Hilde K. Ellingsen ved Nordisk Institutt for sjørett, senter for Europarett forsvarte par excellence sin avhandling for graden Ph.d tirsdag 16. januar.

Avhandlingen behandler hvordan EU-retten virker inn på nasjonale regler om søksmålsadgang.

• eu-bygningen-507 Vanskelig å stille internasjonale organisasjoner til ansvar 17. jan. 2018 13:46

Internasjonale organisasjoners bruk av makt overfor privatpersoner kan være betydelig. Hvordan og til hvem kan man klage? Er det mulig å saksøke FN eller EU?

• På vei mot bedre kjønnsbalanse 18. des. 2017 10:58

Rapporten Juss og kjønn av Trine Rogg Korsvik og Guro Bøe Linnet er nå publisert. Det juridiske fakultet har gjort mye godt arbeid gjennom flere år for å oppnå full likestilling ved fakultetet, men rapporten viser at det fortsatt er utfordringer som skal løses.

• European Energy Law Report XI 28. nov. 2017 13:15

This volume includes chapters on “EU Energy and Climate Law – Policy and Jurisprudence”, “Energy and Climate Treaty Developments”, “Energy Infrastructure Developments: Offshore Electricity Systems and Network Investments”, “Heat Supply Legislation in the EU” and “Security of Energy Supply and Safety”.

Editors: Martha M. Roggenkamp, Catherine Banet

Error: /nifs/om/aktuelt/arrangementer/?vrtx=feed does not exist