Aktuelle saker

• hagstrom-stort Vellykket masteroppgave finansiert av Viggo Hagstrøm stiftelse 17. juni 2021 08:18

Viggo Hagstrøm etterlot seg et testament hvor det var bestemt at det skulle opprettes en stiftelse «til fremme av privatrettsforskning». Nå er den første masteroppgaven under stiftelsen levert. Bidrag fra stiftelsen er svært kjærkomne i formuerettsmiljøet, forteller Margrethe Buskerud Christoffersen.

• sodi-bilde Nytt storprosjekt: Societal Security and Digital Identities 27. jan. 2021 16:11

Prosjektet «Societal Security and Digital Identities» (SODI), som ledes av Marte Kjørven, har fått en bevilgning på 24 millioner NOK fra Norges Forskningsråd.

• arverett-517x690 Arveloven 22. jan. 2021 12:51

Av John Asland.

Asland har med Arverett skrevet den første heldekkende fremstillingen av arveretten med utgangspunkt i lov om arv og dødsboskifte av 2019.

• algorithms From Legal Sources to Programming Code 8. des. 2020 08:44

- Automatic Individual Decisions In Public Administration And Computers Under The Rule Of Law

By Dag Wiese Schartum, University of Oslo.

In The Cambridge Handbook of the Law of Algorithms.

Arrangementer

• javier-allegue-barros-c7b-exxpoie-unsplash Veilederseminar - Selskapsrett 11. aug. 2021 12:00

Veilederseminar for veiledere og studenter.

Ved leder for Selskapsrettsgruppen, professor Beate Sjåfjell.

Åpent for alle. Registrer din deltakelse nedenfor og du vil motta link til Zoom.

• mika-baumeister-tz1k07jl2no-unsplash-(1) PhD seminar on Companies and Markets 2021 11. okt. 2021 09:30

The topic of this year’s PhD seminar is European Company Law. The seminar is planned as a physical event at the Faculty of Law, University of Oslo, with possibility for participation through Zoom.