Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: briller, kinn, bilderamme, maling, kunstner. Portrett av Viggo Hagstrøm 23. mai 2022 12:54

Viggo Hagstrøms stiftelse inviterte 18. mai 2022 til avduking av et portrett av vår tidligere professor i rettsvitenskap.

• Bildet kan inneholde: solbriller, briller, hår, hode, hake. Vitenskapelige assistentstillinger - Institutt for privatrett 28. jan. 2022 14:10

Søk spennende stilling som vitenskapelig assistent ved IFP! Se alle utlysninger og husk søknadsfrist 3. mars!

• Bildet kan inneholde: bokhylle, møbler, hylle, bok, vindu. Kontoret med luke for brev og aviser 14. des. 2021 18:25

Midt på en mørkegrønn dør i 2. etasje i Domus Media Øst skinner det i et messingskilt der det står «Breve og Aviser». Luken og den blanke messingen vitner om en fordums tid da posten ble levert direkte til kontoret som i dag heter «nr 266», og er et av de vakreste og best bevarte rom ved Universitetet i Oslo.

• Bildet kan inneholde: smil, skulder, briller, erme, stående. Kongens gull til SERI-forsker 26. aug. 2021 14:12

Samson Esayas, forhenværende stipendiat ved Senter for rettsinformatikk, fikk tildelt Kongens gullmedalje 2021 for sin PhD-avhandling. Komitéen fremhevet at oppgavens tema – kommersialisering av personopplysninger - var svært aktuell og viktig.