Aktuelle saker

• Kurs i Personvernforordningen (GDPR) 7. jan. 2019 14:00

Senter for rettsinformatikk tilbyr kurs om personvernforordningen, fordelt på tre ettermiddagsøkter. Kurset vil få preg av undervisning på «passe nivå»: Vi vil verken gi deltakerne overflatiske forklaringer eller drukne dem i detaljer!

• Privatrettssymposiet 2019 10. jan. 2019 10:15

Velkommen til Privatrettssymposiet 2019 - Institutt for privatretts nyttårssymposium

• giudittm Ordre public 26. feb. 2019 16:00

Velkommen til Institutt for privatretts seminarrekke. Innledning ved professor Giuditta Cordero-Moss, Institutt for privatrett, og illustrasjoner ved Nanette Christine Flatby Arvesen, Advokatfirmaet Thommessen og Tommy Thomsen, Advokatfirmaet Wikborg Rein.

• david-watkis-427449-unsplash Corporate Sustainability Leadership? The Nordics and California 21. mars 2019 01:00

Join us in Berkeley in March to compare, critique and celebrate corporate sustainability leadership. The conference will focus on the Nordic region and California – both renowed for demonstrating global corporate sustainability leadership, but how can we transition best practices into real corporate sustainability?