Arrangementer

Se også arrangementer som konferanser, disputaser, prøveforelesninger etc under våre Forskningssider.

Kommende 5 dager

10 des.
Tid og sted: 10. des. 2019 17:0019:00, Kjerka, Karl Johans gate 47, Domus Media

Innledning ved Claes Martinson som er professor ved Göteborgs Universitet og forsker innen kredittrett.

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 19. des. 2019 15:0017:00, Spiserommet i Domus Akademica

"SERI har flyttet til nye lokaler i Domus Akademika (Urbygningen), og vi vil gjerne ha julebesøk!  Alle er velkomne, enten du er kollega ved Fakultetet, er student eller tidligere student hos oss, samarbeidspartner, eller du står oppført på TKS-listen vår - eller på annen måte har faglig tilknytning til senteret.  Vi serverer julegløgg torsdag 19. desember klokken 15.00 spiserommet, i Domus Akademika (på Karl Johan), første etasje til venstre (rett ved Gamle festsal), inngang fra Universitetsplassen. Hold av ettermiddagen, ta med en nisselue og godt humør, så stiller vi med gløgg, pepperkaker og litt førjulshygge.

Tid og sted: 9. jan. 2020 10:1510. jan. 2020 13:30, Gamle Festsal, Det juridiske fakultet, Karl Johans gt. 47, Oslo

Velkommen til Privatrettssymposiet 2020 - Institutt for privatretts nyttårssymposium.

Symposiet er spekket med dagsaktuelle rettslige temaer over to dager og er delt inn i to plenumssesjoner (åpne for alle) og fire fagspesifikke sesjoner (krever påmelding).

Image may contain: Butterfly, Thistle, Flower, Plant, Pollinator.
Tid: 10. jan. 2020

Daughters of Themis: International Network of Female Business Scholars is pleased to announce the call for papers for its sixth annual workshop. The aim of the annual workshop is to provide a forum for in-depth and inspiring discussions.

Call for papers deadline: 10 January 2020

The workshop will be held 2-5 June 2020, Kea, Greece

Tid og sted: 24. jan. 2020 08:3009:30, Lødrups kjeller, DMV

Formålet med seminaret er å samle innspill fra praktikere om temaet. Innspill og synspunkter fra seminaret vil kunne bli lagt frem under diskusjonen ved UNCITRAL Arbeidsgruppe II i februar.

Tid og sted: 4. feb. 2020 17:006. feb. 2020 19:00, Spiserommet,, 1. Etg. Domus Academica

Senter for rettsinformatikk tilbyr kurs om personvernforordningen, fordelt på tre ettermiddagsøkter. Kurset består av forelesninger «passe nivå»: Vi vil verken gi deltakerne overflatiske forklaringer eller drukne dem i detaljer! Alle praktisk viktige temaer vil bli dekket.