Protokoll fra ekstraordinært møte i fakultetsstyret

Til stede: Ragnhild Hennum, Vibeke Blaker Strand, Ole Kristian Fauchald, Inger Berg Ørstavik, Odd Erik Pedersen, Trygve Harlem Losnedahl, Bjørn Erik Thon, Embla Mandt Larsen Mellgren og Bror Formo Nissen

Forfall: Siri Teigum og Sander Bøe Bertelsen

Fra administrasjonen: Oddrun Rangsæter og Eirik Haakstad (referent)

 

V-SAK 1 Valg av prodekan for studier – 01.12.21-31.12.23

Arkivsaksnummer: 2019/9974

Dekanen gikk gjennom saken og orienterte om reglene for stemmegivning. Marianne Jenum Hotvedt presenterte seg selv.

Styret stilte spørsmål om og eventuelt hvilke av dagens oppgaver Hotvedt vil utføre også i perioden som studiedekan. Hotvedt har frasagt seg enkelte verv, og avtroppende studiedekan jobber for å få på plass en ny studieårsansvarlig, hvor det er to kandidater. Det er vanskelig å finne erstatter til fagansvaret for arbeidsrett, men her er det undervisning kun i høstsemesteret. Hotvedt planlegger ikke å ha undervisning i vårsemesteret for å komme godt inn i vervet som studiedekan.

Rollen i Arbeidsrettslig fagutvikling (Arfa) oppfattes ikke som så krevende. Dette er ikke et klassisk eksternfinansiert prosjekt, men mer en slags grunnbevilgning av tre stipendiater, hvorav Hotvedt veileder én. Det er noe seminaraktivitet, men her er det flere som deler på ansvaret.

Vedtak:

Fakultetsstyret velger professor Marianne Jenum Hotvedt som prodekan for studier for resten av inneværende valgperiode (01.12.21-31.12.23).

(Enstemmig vedtatt)

 

Det juridiske fakultet, 23. november 2021

 

Publisert 10. des. 2021 13:30 - Sist endra 10. des. 2021 13:30