Aktuelle saker

Arrangementer

• 660-use-disentangling-relationship-religion-and-law Webinar: Disentangling the Relationship between Religion and Law 5. juni 2020 09:00

How does law deal, or should deal with religion? The question arises especially in times of seemingly ever increasing nationalism and populism, often stirring up religious sentiments.

• cropped-ls_logo_webbanner_05-2 Lucy Smiths barnerettighetsdag 26. nov. 2020 10:00

Barnerettighetsdagen skal være en møteplass for dem som aktivt jobber med barn og unges rettigheter i hverdagen. Dette gjelder både akademikere, beslutningstagere og praktikere. Deltagerne på barnerettighetsdagen skal få et enda mer bevisst forhold til barnekonvensjonen, slik at de i sitt arbeid kan gjøre en forskjell for barn og unge.