Canvas for undervisere ved JUS

Bildet kan inneholde: datamaskin, personlig datamaskin, laptop, perifer, pekeplate.

Er du student? Se UiOs nettsider om Canvas for studenter

Canvas innlogging

Vi anbefaler at du bruker Chrome, Safari, Firefox og Edge. Internet Explorer 10 eller eldre støttes ikke

Undervisere og rettere

• Bruk av moduler
  • Rette besvarelser i Speedgrader
  • Hvordan strukturere undervisningsmaterialet ditt i Canvas

Ally: tilgjengelig innhold i Canvas

UiO ønsker å være et sted for alle og tilby utdanning av høyest kvalitet. Derfor det er viktig for alle brukere å ha tilgjengelig innhold. Med Ally i Canvas får du verktøyene du trenger for å forstå vanlige problemer og gjøre varige forbedringer på innholdet ditt.

Hva gjør Ally?

• Gir tilbakemelding om tilgjengeligheten for innholdet ditt med trinnvis veiledning i Ally om hvordan du forbedrer det, og en god oversikt over tilgjengelighetsproblemer.
  • Tilbyr studenter alternative formater på innhold i Canvas.
  • Kan brukes på dokumenter, moduler, sider, kunngjøringer og diskusjoner i Canvas.
  • Gir administratorer i Canvas enhetsrapporter med statistikk og oversikt over uu-feil på sin enhet.

Se på e-læringskurset om Ally (uio.instructure.com)

Kontakt