Aktuelle saker

• WCELs logo Christina Voigt valgt til ny leder av Verdenskommisjonen for miljørett 22. sep. 2021 13:04

På Verdens naturvernunions (IUCN) kongress i Marseille i september ble Christina Voigt valgt til leder av Verdenskommisjonen for miljørett (WCEL) i en 4-årsperiode frem til neste kongress.

• Portretter av privinnerne UiOs forskningspris til PluriCourts 17. sep. 2021 18:57

To av UiOs fem hovedpriser går i år til forskere ved Det juridiske fakultet: Prisen for yngre forskere går til Maja Janmyr, og Forskningsprisen går til Andreas Føllesdal og Geir Ulfstein ved PluriCourts.

• Bildet kan inneholde: produkt, rektangel, tekstil, font, linje. Nordic Branding lanserer ny blogg 12. mai 2021 21:34

UiO:Norden-forskningsprosjektet Nordic Branding har lansert ny blogg i sammenheng med formidlingsplanen i dets siste offisielle år. Nordic Branding er et interdisiplinært forskningsprosjekt som utforsker Norden og de nordiske landene som merkevare.

• Bildet kan inneholde: fotografi, ansiktsuttrykk, mennesker, vennskap, romanse. Digital formidling på Universitetsplassen 26. juni 2020 08:08

Universitetet utvikler nye formidlingsarenaer og skaper nå en digital møteplass for kunnskapsbaserte samtaler om samfunn, mennesker og løsninger. Og det skjer selvfølgelig på: Universitetsplassen.