Aktuelle saker

• joncn_presse2 Jusens nye språkrøkter 14. feb. 2019 15:24

Førsteamanuensis ved Institutt for offentlig rett, Jon Christian Fløysvik Nordrum er intervjuet i siste utgave av Forskerforum om klarspråk og sin rolle som klarspråkforsker.

• helt-507 Juridiske superhelter og hverdagshelter 20. des. 2018 08:35

Jurister som forsvarer rettssikkerheten under press er helter. Jussprofessor Hans Petter Graver presenterer i disse dager en rekke helter i en ny serie, som skal publiseres på Juridika Innsikt.

• kirstens Kirsten Sandberg er mottaker av årets danske UNICEF-pris 22. nov. 2018 08:19

Den danske UNICEF-prisen gis til en person, organisasjon eller virksomhet, som gjennom flere år har ytt en særlig innsats for barn i Danmark eller internasjonalt.

• ingunnik Ingunn Ikdahl deltar i norsk-kinesisk forskningssymposium 8. okt. 2018 10:22

I forbindelse med Kongeparets besøk til Kina i oktober samarbeider Kunnskapsdepartementet, Norges forskningsråd, Chinese Academy of Social Sciences (CASS), NUPI og andre institusjoner om et norsk-kinesisk forskningssymposium 16.-17. oktober og tilhørende møter.