Aktuelle saker

CELL studentsider

Ressurser og tips om digitale verktøy, digital undervisning, læringsressurser og annet.
  • Bilde av en gruppe som sitter og snakker sammen, skal illustrere en kollokvie Praktiske øvelser og skrivetrening i kollokviegruppen 24. feb. 2022 14:06

CELL studentteam tipser om praktiske øvelser til inspirasjon som kan brukes i kollokviegruppen. Det er også et utvalg av diskusjonstema som kan hjelpe dere å planlegge gode og inkluderende kollokvier. Her finner dere også ressurssider for videre arbeid med skriveferdigheter.

• illustrasjon av en gruppe som kollokvierer sammen Tips til planlegging frem mot eksamensperioden 15. feb. 2022 09:19

Etter det ble vedtatt omgjøring fra skoleeksamen til hjemmeeksamen våren 2022 går mange studenter inn i sitt femte semester med hjemmeeksamen. CELL studentteam ønsker å komme med sine beste tips til gjennomføring og oppkjøring av semesteret før eksamensperioden.