Aktuelle saker

Arrangementer

• En student sitter foran en datamaskin og får hjelp til programmering av en veileder som står bak. Juridisk innovasjon og pizza 3. nov. 2021 16:00

Er du student og interessert i krysningsfeltet mellom jus og teknologi? Da bør du komme på LILOs innovasjonskveld!

CELL studentsider

Ressurser og tips om digitale verktøy, digital undervisning, læringsressurser og annet.
  • Tips til hjemmeeksamen 20. okt. 2021 15:08

Også høsten 2021 gjennomføres alle eksamener ved Det juridiske fakultet som hjemmeeksamen. Skoleeksamen er de fleste godt kjent med fra før. Her er noen tips fra CELLs studentteam du kan dra nytte av til hjemmeeksamen.

• Illustrasjon: person med hodetelefoner "Jussete" podcaster 20. okt. 2021 15:07

CELL studentteam tipser: "Jussete" podcaster. Er du lei av å lese juss til eksamen? Har du lyst på litt tilbakelent, men likevel faglig påfyll? Det finnes en rekke podcaster du kan lytte til.