Aktuelle saker

Studenter, prosederer, rettssal, muntlighet i undervisning.
Publisert 23. nov. 2021 14:20

Arbeidet med ferdighetsstigen er fullt i gang, CELL har deltatt i markering av to jubileer, og vi har skapt diskusjon rundt fremtiden til hjemmeeksamen. Les mer om dette i vårt nyhetsbrev!

Forsiden til de fem JOU'ene fra høsten 2020
Publisert 10. nov. 2021 08:00

Lovgivningslære er ett av valgemnene ved Det juridiske fakultet med et litt annerledes undervisningsopplegg. Her kan du lese noen erfaringer fra Rebecca Araldsen Blom, som tok emnet høsten 2020.

Tre studenter under en prosedyre i en fiktiv rettssak.
Publisert 15. okt. 2021 16:20

Ferdighetsstigen er et av CELL sine største prosjekter. Målet er å utarbeide en helhetlig plan for erfaringsbasert læring gjennom jusstudiet. Nå har arbeidsgruppen levert sin første rapport.

Bildet kan inneholde: person, hode, hake, smil, universitetsplassen, Øystein Kolstad Kvalø
Publisert 20. sep. 2021 14:18

Semesteret er godt i gang og hos CELL er det full aktivitet! Få med deg den nye podcastserien Fremtidens Jurist, intervju med vår nye studentsenterleder Øystein Kolstad Kvalø og mye mer!

Publisert 1. juli 2021 16:14

Vi oppsummerer vårt første år som Senter for fremragende utdanning og ønsker alle en god sommer!

Ilustrasjon, CELL medlemmer som holder plakater med navn på de ulike temaene det jobbes med i CELL
Publisert 8. feb. 2021 13:23

Det er inngått et formelt samarbeid mellom CELL og de tre juridiske fakultetene, CELL Norge er en realitet og vi inviterer til nasjonalt seminar i mars. Alle artiklene i #skrivrett serien er nå publisert, og vi er svært stolte over at Lovlab skal inspirere nye unge mennesker om å søke studieplass ved UiO!