Aktuelle saker

to personer, en gutt og en jente, på biblioteket, begge jobber som læringsassistenter
Publisert 24. nov. 2022 09:32

Vi søker etter nye læringsassistenter for kommende semester! Lurer du på hva stillingen som læringsassistent går ut på, bør du bli med på intervjuet med Bror og Viktoria, som forteller om sin arbeidshverdag.

Den nye studentprosjektlederen Sigve
Publisert 26. okt. 2022 13:11

Siden slutten av september har Sigve vært en del av CELL sitt studentteam som studentprosjektleder for forhandlinger. Bli bedre kjent med ham og forhandlingsprosjektet til CELL!

A big group of people, sitting in a hall, attending a moot court competition
Publisert 12. aug. 2022 11:23

The Faculty of Law is looking for students to represent the University of Oslo in the prestigious Willem C. Vis International Commercial Moot («Vis Moot») 2022/2023. Participation will give you international experience, meetings with talented fellow students, and improved writing and oral skills.

Bildet kan inneholde: vann, himmel, båter og båtliv - utstyr og forsyninger, azure, surfebrett.
Publisert 22. juni 2022 13:11

CELL legger bak seg sitt andre år med status som et Senter for fremragende utdanning (SFU) og ser frem mot det kommende året. Mye har skjedd på CELL!

Peris Jones, faglærer i emnet Human Rights in Practice. Portrett i fra Domus Juridica
Publisert 21. juni 2022 14:37

Kan man gjøre en forskjell her i verden? Studentene på emnet Human Rights in Practice får muligheten til å prøve, i et nytt undervisningsopplegg hvor de skal jobbe for rettferdighet.

bildet viser vår nåværende studentsenterleder, Øystein
Publisert 29. apr. 2022 12:50

Øystein Kolstad Kvalø har i løpet av det siste året vært ansatt som studentsenterleder for et Senter for fremragende utdanning (SFU) innenfor jus – en stilling bestående av mange ulike oppgaver. Gjennom dette intervjuet ønsker vi å gi dere innblikk i hvordan det er å være studentsenterleder, samt hva arbeidet innebærer. Kanskje du er vår neste studentsenterleder?

bilde av to personer, gutt og jente, jobber hos jussbuss, sitter i kontorstol på plassene sine
Publisert 29. apr. 2022 11:54

Som saksbehandler ved Jussbuss får jusstudentene mulighet til å kunne kjenne på smaken fra arbeidslivet. De ansettes i ett år og har varierte arbeidsoppgaver. Fristen til å søke heltidsstilling går ut 01.05 – kanskje du blir deres neste saksbehandler?