English version of this page

Bli med i vårt team i internasjonal voldgiftskonkurranse

Vi ser etter studenter som vil representere UiO i den prestisjefylte voldgiftskonkurransen Willem C. Vis International Commercial Moot,  for studieperioden 2022/2023

En stor gruppe mennesker sitter i en sal og følger med på en prosedyrekonkurransetolen.

Er du interessert i kommersiell kontraktsrett, internasjonale kjøp eller voldgift? Deltar du i "Vis Moot"-konkurransen vil du få en unik læringsmulighet (Foto: www.vismoot.org).

"Vis Moot" er verdens største internasjonale konkurranse i voldgift. Rundt 300 studentlag fra en rekke land og universiteter deltar. I år er det første gang UiO stiller med et lag. Deltagelse er særlig relevant for deg som er interessert i kommersiell kontraktsrett, internasjonale kjøp eller voldgift.  

Les mer om konkurransen (vismoot.org) 

Vi samarbeider med flere advokatfirmaer om coachingen av vårt lag: BAHR, Haavind, Schjødt, Thommessen, Wiersholm og Wikborg Rein. I tillegg vil laget få innledende forelesninger i internasjonal voldgift. 

Konkurransen er en unik mulighet for studenter til å sette seg inn et større sakskompleks og utvikle sine prosedyreferdigheter, under veiledning av noen av landets fremste advokater innenfor prosedyre og voldgift. 

Deltagelse er forhåndsgodkjent som 10 studiepoeng for vårsemesteret 2023. Den skriftlige delen av konkurransen vil finne sted høsten 2022, mens den muntlige delen avholdes våren 2023 i Wien.

Frist og søknad

Søk snarest, og senest 1. september 2022. NB: Utvelgelse vil skje fortløpende, og det kan bli aktuelt med intervjuer.  

Søk om å delta (nettskjema.uio.no)

Har du spørsmål?

Ta kontakt med:

Publisert 12. aug. 2022 10:11 - Sist endret 15. aug. 2022 11:16