Informasjonsmøte om utveksling for høsten 2021

Har du lyst til å reise på utveksling høsten 2021? Mer informasjon om utveksling samt søknadsprosedyren får du ved å se på videoen med Informasjonsmøtet om utveksling for høsten 2021.

Vanligvis organiserer vi et fysisk informasjonsmøte om utveksling i forkant av søknadsfristen, men pga. korona-situasjonen valgte vi dette semesteret å ta opp informasjonsmøtet på video og gjøre dette tilgjengelig på utenlandssiden.

Informasjonsmøtet gir deg svar på hvorfor du bør studere i utlandet, en oversikt over utvekslingsmuligheter, søknadsprosedyre samt viktige forhold rundt et utvekslingsopphold i utlandet.

Husk at du må studierett til mastergraden i rettsvitenskap for å kunne benytte fakultetets avtaler og ha bestått eksamen i 3. avdeling på tidspunktet for utreise.

Publisert 12. jan. 2021 17:30 - Sist endret 12. jan. 2021 17:30