Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: eiendom, menneskelig, fritid, publikum, tilpasning.
Publisert 9. mai 2022 10:25

East China University of Political Science and Law (ECUPL) i Shanghai organiserer fra 20. juni til 15. juli 2022 en online sommerskole (Shanghai Summer School – Chinese Political & Legal Culture Program). Sommerskolen tilbyr forelesninger i kinesisk rett og kinesisk rettskultur og politisk kultur. Mer informasjon finner du i vedlagte oversikt med tentativt program.

Publisert 23. feb. 2022 10:09

Oversikten over restplasser finner du her (pdf).

Dersom du er interessert i en av restplassene må du ta kontakt med internasjonal koordinator innen 24. februar, kl. 14.00.

Publisert 27. feb. 2021 09:38

Oversikten over restplasser finner du her (pdf).

Dersom du er interessert i en av restplassene må du ta kontakt med internasjonal koordinator innen 02. mars, kl. 14.

Bildet kan inneholde: tekst, bildetekst, skrift, jobb, fotografering.
Publisert 1. sep. 2020 10:30

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en LL.M. eller PhD ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagfelt.

Publisert 24. feb. 2020 13:19

Oversikten over restplasser finner du her (pdf).

Dersom du er interessert i en av restplassene må du ta kontakt med internasjonal koordinator innen 26. februar, kl. 14.

Bildet kan inneholde: fritid, sittende, tre, tilpasning.
Publisert 9. des. 2019 11:34

Did you know that the University of Oslo has a special partnership with the University of Richmond, Virginia to allow our students to pursue their legal studies in the United States? Richmond’s one-year, full-time, master’s level program gives you a strong grounding in the U.S. common law system while polishing communication and legal skills – with special benefits for students from the University of Oslo.