Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: laptop, teknologi, elektronisk apparat.
Publisert 3. apr. 2020 12:12

Infosenteret flyttet også til hjemmekontor da universitetsbygningene stengte 12. mars. De klarer å gjøre jobben digitalt, men savner det personlige møtet med studentene.

Publisert 18. nov. 2019 10:09

Vi er midt inne i en flytteprosess, og det er lett å miste oversikt over hvor ting er i denne mellom-perioden før den offisielle åpningen av Domus Juridica. Her forklarer vi hva som flytter hvor, og hva som er åpent når.

Publisert 10. nov. 2019 21:10

I nye Domus Juridica legges det opp til at teknikken skal åpne for nye muligheter. Undervisere, foredragsholdere og studenter vil finne flere ting å glede seg over.

Publisert 24. okt. 2019 10:40

Nylig ble to vedtak fattet om Lovdata Pro og jusstudiet: Det er ikke lenger krav om å lage et faglærerutvalg i Lovdata for hvert emne. Fusk er fortsatt ikke tillatt, men det vil ikke bli laget et ekstra reglement for bruk av Lovdata Pro.

Illustrasjonsbilde av et kursrom, laget av arktitekt
Publisert 3. sep. 2019 15:37

Fra og med studiestart 2020 kan vi endelig ta i bruk nye Domus Juridica. Utforming og utstyr i bygget vil gi et stort løft for studentens læringsmiljø, sier studiedekan Erling Hjelmeng.