Aktuelle saker

Her finn du aktueltsaker frå dei to siste åra, eldre saker kan lesast om du logger deg på med din UiO-brukar.

Studiedekan Marianne Jenum Hotvedt og dekan Ragnhild Hennum, stående utenfor et kontor
Publisert 19. mai 2022 16:58

Det juridiske fakultet ba 128 studenter om å avlegge eksamen på nytt, da fakultetet oppdaget at det var skjedd en feil under eksamensavviklingen. Klagenemnda ved UiO har nå bedt fakultetet omgjøre vedtaket.

Publisert 29. apr. 2022 16:26

Fredag 29. april måtte studiedekan Marianne Jenum Hotvedt ta beslutningen om å annullere eksamen for rundt 120 kandidater fordi fakultetet hadde begått en formell feil. Annulleringen betyr at eksamenskandidatene må ta eksamen på nytt.

Cecilia Bailliet og logo for FN-biblioteket
Publisert 7. mars 2022 23:18

Cecilia Bailliets førelesing «Kvinnelege flyktningar og kjønnsforfølging» er blitt inkludert i FNs audiovisuelle bibliotek om internasjonal rett. I førelesingsserien bidreg leiande internasjonale akademikarar med førelesingar om dei fleste tema innan internasjonal rett.

Dekan Ragnhild Hennum står ved siden av et av portrettbildene i utstillingen
Publisert 1. nov. 2021 22:32

I utstillingen "Changing the Narrative" møter du mennesker som tar stor risiko i arbeidet for menneskerettigheter. Les historiene og se portrettene i Domus Juridica frem til 12. november.

UiOs prisvinnere i bildecollage.
Publisert 5. mai 2021 08:21

To av UiOs fem priser går i år til forskere ved Det juridiske fakultet: Prisen for yngre forskere går til Maja Janmyr og Forskningsprisen til Andreas Føllesdal og Geir Ulfstein.

Publisert 27. jan. 2021 15:24

Norges forskningsråd har denne uken kunngjort listen over samarbeids- og forskningsprosjekter som får finansiering  med start i 2021. Prosjektet  «Societal Security and Digital Identities» (SODI) som ledes av Marte Kjørven ved IfP har fått en bevilgning på 24 millioner NOK.