Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: stearinlys, voks, hvit, lys, svart. Fellesskapet settes på prøve 26. juni 2022 18:09

Det ble en helg i sorgens og fortvilelsens tegn. Kontrasten til et sommer-Oslo i fest og glad forventing kunne ikke vært grellere. Terroren og hatet som utspilte seg i sentrum av Oslo natt til lørdag preger oss alle. Mange er redde. Både de skeive som ble rammet hardt, og muslimer som frykter represalier og rasisme.

• Studiedekan Marianne Jenum Hotvedt og dekan Ragnhild Hennum, stående utenfor et kontor Opphever annullering av eksamen 19. mai 2022 16:58

Det juridiske fakultet ba 128 studenter om å avlegge eksamen på nytt, da fakultetet oppdaget at det var skjedd en feil under eksamensavviklingen. Klagenemnda ved UiO har nå bedt fakultetet omgjøre vedtaket.

• Sofie Høgestøl i studio for Universitetsplassen Live. UiOs formidlingspris til Sofie Høgestøl 11. mai 2022 13:34

UiOs formidlingspris for 2022 tildeles førsteamanuensis Sofie Høgestøl.

• Doktorhatten plasseres på Erik Røsægs hode. Erik Røsæg æresdoktor ved Gøteborgs Universitet 11. mai 2022 08:56

Professor Erik Røsæg vart nyleg kreert til æresdoktor ved Göteborgs Universitet.