Aktuelle saker

• webinar-paa-jus Over 600 deltok på digital debatt om koronalova 24. mars 2020 23:10

Litt over 600 personar fylgde debatten om fullmaktslova eller koronalova på Det juridiske fakultetets digitale plattform i går.

• digital-ressursbank Digital undervisningsdugnad på jus 14. mars 2020 12:59

Avlysning av undervisning, og etterhvert stenging av universitetets bygninger har resultert i stor kreativitet, og en digital dugnad blant fakultetets lærere.

• dsc_2690-(2) Fra science fiction til teknojuss 27. feb. 2020 14:58

Det virket som science fiction, da to jurister fikk idéen om å koble juss til teknologi. Idéen ble videreført og etter noen år ble SERI Europas ledende senter for rettsinformatikk. Nå er bystene til de to framtidsvisjonærene satt opp i DJs bibliotek.

• mareile-pris Mareile Kaufmann tildeles Sir Leon Radzinowiczprisen 3. feb. 2020 07:50

Kaufmann, som er postdoktor ved det juridiske fakultet, er tildelt den prestisjefylte prisen for en artikkel i British Journal of Criminology, et av de mest anerkjente kriminologi-tidsskriftene. Artikkelen hylles som nybrottsarbeid.