Aktuelle saker

• Nye styremedlemmer 29. nov. 2019 09:00

De fast vitenskapelig- og teknisk administrativt ansatte har valgt sine respektive representanter og vararepresentanter til fakultetsstyret.

Valg av representanter for midlertidig vitenskapelig tilsatte og studenter skjer i desember.

• jus-1-copy De ansatte har flyttet inn i UiOs nye jusbygning 28. nov. 2019 15:20

De lyse og luftige lokalene bærer fortsatt litt preg av å være en byggeplass, men når studentene kommer i januar, skal alt være klart.

• Norges mest moderne undervisningsbygg 10. nov. 2019 21:10

I nye Domus Juridica legges det opp til at teknikken skal åpne for nye muligheter. Undervisere, foredragsholdere og studenter vil finne flere ting å glede seg over.

• dsc_1639 Vil knytte tettere bånd mellom akademia og praksisfelt 4. nov. 2019 20:57

30. oktober gikk startskuddet for det nyopprettede Senter for kommersiell rett ved Det juridiske fakultet. Senteret tar mål av seg å være en møteplass for forskere og praktikere innenfor fagfeltet.