Aktuelle saker

• etiske-retn-dagm Best i Norden innen rettsvitenskap – igjen 26. juni 2019 12:51

For tredje år på rad kommer Det juridiske fakultet i Oslo best ut i Norden innenfor rettsvitenskap på den anerkjente universitetsrangeringen Academic Ranking of World Universities (Shanghai-rangeringen).

• glade-cell-finalister-970 Et skritt nærmere status som fremragende 26. juni 2019 07:37

Det juridiske fakultet er blant åtte finalister som kan få et Senter for fremragende utdanning. - Et signal om at vi har gjort noen riktige valg, sier dekan Dag Michalsen.

• Presse_anniks Hans Majestet Kongens gullmedalje til Anniken Sørlie 20. juni 2019 12:41

H.M. Kongens gullmedalje tildeles en fremragende, yngre forsker for et vitenskapelig arbeid bedømt ved Universitetet i Oslo. Anniken Sørlie får medaljen for sin avhandling The right to gender identity. A grounded life cycle perspective.

• cell-malcolm1 UiOs utdanningspris til Malcolm Langford 20. juni 2019 10:21

Langford får prisen for sitt bidrag til å utvikle studentaktiviserende læringsmetoder for jusstudenter, og for å legge til rette for å dreie utdanningen ved Det juridiske fakultet i en digital retning.