Aktuelle saker

• mineoppl-skjermdump Millionstøtte til studentgründere ved JUS 10. juni 2021 09:56

Studenter ble inspirert av valgfag om teknologi og jus, og startet egne prosjekter. Med hjelp fra Det juridiske fakultet, søkte de og fikk millionstøtte av Forskningsrådet.

• signering-nav Styrkjer fagmiljøet i trygderett 9. juni 2021 09:19

Ein samarbeidsavtale mellom NAV og Det juridiske fakultet vil styrkje fagmiljøet i trygderett.

• Skal veilede i hybridunderivsning 14. mai 2021 10:13

Terje Tolleshaug har tiltrådt i ei nyoppretta prosjektstilling. Han skal ha ansvar for å lære opp og veilede lærere i hybridundervisning.

• bildemontasje-100x562-(002).jpg Prisdryss fra UiO til jussforskere 5. mai 2021 08:21

To av UiOs fem priser går i år til forskere ved Det juridiske fakultet: Prisen for yngre forskere går til Maja Janmyr og Forskningsprisen til Andreas Føllesdal og Geir Ulfstein.