Aktuelle saker

• qsworlduniversityrankings Fortsatt på topp i Norden 1. apr. 2019 08:00

QS World University Ranking på fag og fagområde 2019 ble offentliggjort for kort tid siden. Det juridiske fakultet i Oslo holder plassen blant de 100 beste innen rettsvitenskap, og er dermed det høyest rangerte nordiske rettsvitenskapelige fagmiljø fjerde år på rad.

• konvergensmiljoe_2019_2023_1024 Livsvitskap: Dating på tvers av fag har gitt åtte nye konvergensmiljø 26. mars 2019 12:40

Diabetes, organdonasjon, bevisstheit, immunsystemet, bevis i valdtektssaker, mentale lidingar, medisinplantar og kreft. Dette er samfunnsutfordringar som skal undersøkast i tverrfaglege forskingsgrupper innan livsvitskap ved Universitetet i Oslo.

• arbeidslivspanelet Skal bidra til å utvikle jusstudiet 18. mars 2019 13:24

Dekan Dag Michalsen er både fornøyd og entusiastisk etter første møte i arbeidslivspanelet for master i rettsvitenskap. Panelet skal gi råd om utdanningen og krav til kandidatenes kompetanse og ferdigheter.

• mou-signering-bi BI og Det juridiske fakultet inngår samarbeidsavtale 15. mars 2019 09:24

Handelshøyskolen BI og fakultetet blitt enige om en rammeavtale for økt samarbeid for utdanning og forskning, med vekt på å synliggjøre den rettsvitenskapelige kompetansen i Oslo-området.