Aktuelle saker

• Norges mest moderne undervisningsbygg 10. nov. 2019 21:10

I nye Domus Juridica legges det opp til at teknikken skal åpne for nye muligheter. Undervisere, foredragsholdere og studenter vil finne flere ting å glede seg over.

• dsc_1639 Vil knytte tettere bånd mellom akademia og praksisfelt 4. nov. 2019 20:57

30. oktober gikk startskuddet for det nyopprettede Senter for kommersiell rett ved Det juridiske fakultet. Senteret tar mål av seg å være en møteplass for forskere og praktikere innenfor fagfeltet.

• tiril-hasselknippe-(20)-foto-espen-gronli-660 Den nye kunsten i Domus Juridica skal utfordre 25. okt. 2019 12:03

Tiril Hasselknippe, Marianne Heier, Lotte Konow Lund og Steinar Haga Kristensen har utarbeidet hvert sitt kunstprosjekt til Det juridiske fakultets nye bygg, Domus Juridica. Verkene belyser ulike sider av kompleksiteten i det juridiske feltet, og inviterer samtidig til nysgjerrighet, åpenhet og ettertanke.

• Ragnhild H Hellum Ragnhild Hennum valgt til ny dekan ved Det juridiske fakultet 25. okt. 2019 09:33

Med 76,6% av stemmene ble Ragnhild Hennum og hennes prodekaner Tarjei Bekkedal (studier) og Vibeke Blaker Strand (forskning) valgt for perioden 1. januar 2020 til 31. desember 2023.

Dekanvalget er det første i fakultetets historie med mer enn én kandidat.