Aktuelle saker

• mou-signering-bi Intensjonsavtaler som strategisk grep 7. juni 2019 11:43

I løpet av kort tid har Det juridiske fakultet inngått fem intensjonsavtaler – eller Memorandum of Understanding (MoU) – med institusjoner i- og omkring Oslo.

• dsc_0361 Lovkonferansen 2019 4. juni 2019 16:07

I en fullsatt Aula ble årets Lovkonferanse åpnet av statssekretær Paul Chaffey fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Han understreket at et klart og tilgjengelig lovspråk er en forutsetning for en demokratisk velferdsstat, og pekte på behovet og interessen for faglig samarbeid om dette.

• utsnitt-av-magnus-lagabotes-landslov Norge har de korteste lovene, men stor interesse for lovgivning 31. mai 2019 12:11

På Lovkonferansen 2019, 4. og 5. juni, møtes ca 450 akademikere, praktikere og andre med interesse for lovgivning og lovspråk for å drøfte lovgivningsspørsmål.

Lovkonferansens nettsider.

• Første lovlab for jusstudenter 29. mai 2019 12:40

Du har lært å tolke en lov, men kan du lage en lov? Nå kan jusstudenter jobbe med reelle utredninger for oppdragsgivere som NAV og Oslo kommune - i lovlab'en!