Kommande arrangement

Tid og stad: 13. aug. 2020 12:0013:00, Zoom

Veilederseminar for veiledere og studenter.

Ved leder for Selskapsrettsgruppen, professor Beate Sjåfjell.

Åpent for alle. Ta kontakt med Beate Sjåfjell og du vil motta link til Zoom.

Doktorgradsstipendiat Marie Meling presenterer temaet for sin avhandling.

Trolig vil denne faglunsjen skje på zoom, lenke kommer.

Tid og stad: 25. aug. 2020 12:0013:00, Castbergs bibliotek eller Zoom

Anne Kjersti Befring har tiltrådt som førsteamanuensis ved Institutt for offentlig rett, og vil holde sin tiltredelsesforelesning. Instituttleder Inger Johanne Sand leder lunsjen.

Tid og stad: 25. aug. 2020 12:1513:00, Trolig vil denne faglunsjen skje på zoom, lenke kommer. Domus Media østfløy, 1.etasje, petroleums- og energirettens møterom

Doktorgradsstipendiat Annichen Kongsvik Sæteren presenterer temaet for sin avhandling.

Trolig vil denne faglunsjen skje på zoom, lenke kommer.

Tid og stad: 27. aug. 2020 12:0013:00, https://zoom.us/join

Taina Pihlajarinne, Professor at Faculty of Law, Helsinki University, will present the Share project  ‘Shaping, fixing and making markets via IPR: regulating sustainable innovation ecosystems’.

The lunch seminar will be held through Zoom and is open for all. If you would like to participate, please contact Beate Sjåfjell to get the Zoom link.