Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: kvinne, hår, ansikt, blond, hode.
Publisert 25. sep. 2019 12:23

18. september ble Kjersti Lohne tildelt prisen ESC Young Criminologist Award 2019 på årets European Society of Criminology i Gent. Lohne holdt en tale der hun snakket både om betydningen av priser for yngre forskere, men og om det å være sjenerøse mot hverandre i akademia. Vi gjengir her talen.

Publisert 24. jan. 2019 15:37

Konferansen Nordic criminal justice in a global world: practices and promotion of exceptionalism, gikk av stabelen forrige uke, med postdoktor Kjersti Lohne som en av hovedarrangørene.

Publisert 2. nov. 2018 09:18

Professor May-Len Skilbrei og postdoktor Erlend Paasche ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi (IKRS) har organisert en konferanse om menneskehandel i samarbeid med politiet.

Publisert 28. sep. 2018 11:01

Hvordan kan rettshistorien hjelpe oss forstå dagens USA ledet av president Donald Trump? Kom og hør om fascisme, rettsstatens utfordringer og Trump.

Publisert 24. aug. 2018 13:12

- Det var utrolig gøy å møte alle studentene! De er en kjempefin gjeng som kommer til å bidra positivt på studiet, sier Ingrid Vestnes, som sammen med Helene Walquist har vært faddersjefer i år.